Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyi idő alatt felejtettétek el a másik pasit, ha 2 közül kellett választanotok?
Nos, volt idő, amikor egyszerre ketten udvarolgattak nekem. Mivel akkor voltam éppen túl egy szakításon, így gondoltam, ismerkedni nem lehet rossz, hátha kisül belőle valami jó. És az a két pasi, akik udvaroltak, mindketten nagyon szimpatikusak voltak, kedvesek, okosak, viccesek, igazán jól éreztem magam velük. De aztán meg ugye jött a lelkiismeret furdalás, hogy én messze nem ilyen vagyok, dönteni kellett, mert éreztem, hogy kezdenek komolyabbra fordulni a dolgok. Még csak 1-2 hete tartott ez az egész ismerkedési rész, szóval annyira nem mélyültünk bele az egészbe, azért is akartam minél előbb dönteni- egyik, másik, egyik sem?
Végül döntöttem, és nem bántam meg. Akit választottam, még mindig mellettem van, és életem legjobb kapcsolata, ami valaha volt. Aki meg "hoppon" maradt, tudott a helyzetről, elmondtam neki, és most jó barátok vagyunk, részéről sem érezni semmi keserűséget.
Szóval, szerintem igenis jól döntöttem, és nem is kellett elfelejtenem a "másik" pasit :) Szerencsés voltam, én azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!