Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátom, de van egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, de van egy másik fiú is. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Szóval van barátom, de van egy másik fiú is, akit megismertem. Ez a másik fiú nagyon szimpatikus nekem, olyan mintha a másik felem lenne, úgy érzem tetszek neki. Viszont van a barátom, akivel nagyon jól kijövünk, működik köztünk minden. Egyiket sem akarom elveszíteni, de ha a másik fiú megtudja, hogy barátom van, akkor vége a nagy barátságnak. Hogyan kéne megoldanom?
2013. jan. 28. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
kitartanék a barátom mellett,és nem ismerkednék a háta mögött senkivel,mert tisztelem
2013. jan. 28. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Vége a nagy "barátságnak". Amúgy sehogy nem tudod megoldani, egyáltalán mit is kellene? Döntsd el mit akarsz.
 3/10 anonim ***** válasza:
Dobj fel egy érmét (:
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez a helyzet nem fair egyik fiúval szemben sem. Válassz, gondold végig, kivel szeretnél lenni. Mondjuk ha az új fiú ennyire bejön neked, akkor a régivel csak van valami problem, ha más nem, akkor meguntad.
2013. jan. 28. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:
A világ egyre csak romlik...
2013. jan. 28. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:

"egyiket sem akarom elveszíteni"

Pedig így mindkettőt elveszted.

2013. jan. 28. 13:46
 7/10 A kérdező kommentje:

Először is nem 15 vagyok.

Másodszor, miért olyan fura, ha egy embernek érzelmei vannak? De tényleg :) Az élet nem fekete-fehér.

Egyébként a többieknek köszönöm, igazgatok van.

2013. jan. 28. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
ha igazán szeretnéd a barátod, akkor nem gondolkoznál azon, hogy milyen lenne egy másik fiúval lenni..... szerintem szakíts a barátoddal, mert jobbat érdemel.
2013. jan. 28. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem az élet valóban nem fekete és fehér... hanem szürke, tele halállal!

Emós Lajos :)

2013. jan. 28. 14:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja de amúgy a másik fiútól semmi komolyat nem akarok, csak hogy haverok legyünk, de mivel tudom, hogy tetszem neki, félek akkor már nem akar haverkodni, ha megtudja, hogy van barátom. És igen, szeretem a barátomat. Természetesen vele maradok, ha így jön ki a lépés.
2013. jan. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!