Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egy másik fiúról álmodok aki tetszik nekem miközben barátom van.
Figyelt kérdés
Van egy fiú az iskolából aki tetszik nekem, de nem beszéltem vele még soha életemben. Mostanság róla álmodok,hogy "udvarol" nekem, de nekem közben van egy fél éves kapcsolatom és nagyon szeretem a barátomat, esetleg jelenthetnek ezek az álmok valamit? Egyre többet gondolok erre a fiúra aki tetszik nekem, mit tegyek?2012. dec. 28. 22:49
1/5 anonim válasza:
Plátói csak, ha nem látod majd a srácot, nem fogsz róla álmodni. Problem solved
2/5 anonim válasza:
halgass a szívedre:) de komolyan ha nem jo a kapcsolatod akk minek van érted
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy egy iskolába járok vele és nem tudom nem levenni róla a szemem, ha a látóteremben van.
2012. dec. 28. 22:57
4/5 anonim válasza:
Nekem az osztályomba volt ilyen srác, pedig mint neked is, nekem is boldog párkapcsolatom volt. És paff, nem láttam, elfelejtettem..
5/5 anonim válasza:
Kicsit későn írok, de remélem még megnézed: az az egy biztos, hogy te érzed, hogy mit is érzel valójában. Azt javaslom hallgass a szívedre ha egy mód és lehetőség van rá. Beszélj vele, ha kedvesen udvarol neked, akkor biztosan nem lehet belőle hátrányod. Utána meg majd eldöntöd, hogy mit akarsz, de egy lépéssel előrébb kerülsz, ugyanakkor nem veszítettél semmit :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!