Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a párodéknál vagytok csináltok valami házimunkát?
Figyelt kérdés
Ez a sok női oldal mindig azt írogatja, hogy az anyósnak bevágódhatsz ha pl. mosogatsz náluk. De én soha nem szoktam. Persze, rendet hagyok magam után meg plusz munkát, gondot nem okozok nekik, de pl a közös ebéd után én nem állok neki mosogatni, mert pl a mosogatás is olyan dolog, amit mindenki máshogy szokott, nem akarom, hogy anyós ott nézze, hogy én hogy csinálom.2013. jan. 29. 23:35
11/15 anonim válasza:
Ja, igen, főzni én is sokszor segítek: a hozzávalókat sokszor én aprítom, kóstolgatok..stb.
12/15 anonim válasza:
Én nekem ovlt egyszer hogy az egyik barátnőm meghívot magukhoz ebédelni. És fiatal voltam és naiv. És kérdeztem ,hogy tudok-e segíteni valamiben a ház körül. Erre a csaj apja karon ragadot és a délután további részét nem keféléssel hanem a tető ujracserpezésével töltöttem. :D
13/15 anonim válasza:
A párotok is segít a ti szüleiteknek? :)
15/15 anonim válasza:
Én is ugyanúgy vagyok vele, mint te. Pluszmunkát nem okozok, de kontárkodni sem akarok.. Én hiába akarok segíteni, ha egyszer azt se tudom, mit hova szoktak tenni, vagy hogyan szokták csinálni a dolgokat... Arról meg nem is beszélve, hogy van, aki nem nézi jó szemmel, ha egy "idegen" elkezd jobbra-balra matatni mondjuk a konyhájában.. Amúgy is csak 1-1 napra szoktam náluk lenni, annyi idő alatt meg nem sok vizet zavarok. Délután vagy estefele megérkezek hozzájuk, másnap dél körül meg már megyek is. Szerintem ha majd esetleg úgy lesz, hogy huzamosabb ideig náluk leszek, akkor besegítek a takarításba, stb..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!