Más is van itt, akinek olyan rossz alvó a gyereke, hogy nem tud mellette nappal házimunkát végezni, mert felébred minden hangra?
Figyelt kérdés
Tény, hogy csendes környéken élünk. Próbáltam már bekapcsolva hagyni a tv-t mert azt mondták, a csendes altatás az oka, de csak rosszabb lett. Senki nem érti meg, hogy nem tudok mellette mosogatni, takarítani, mert egy pohárcsörrenés, vagy, hogy leöblítem a fürdőkádat egyből felkelti és oda a napom... Múltkor rászántam a tv-s dologra 2 hetet, hogy hátha megszokja, de nem. Mivel lehetne próbálkozni?2013. jan. 28. 17:21
1/4 anonim válasza:
Semmivel.
Nekem mindegyik ilyan volt kicsinek.
a nagy most ha bealszik olyan mélyen alszik hogy bomba is robbanhat azt sem veszi észre.
A kicsi még csak 7 hós de már kezd jobb lenni a helyzet, de ö is mindenre ébred.
Èn ki is neveztem az alvás idöt pihenönek.
2/4 anonim válasza:
Mennyi idős a kicsi?
Én sokat tevékenykedtem magamra kötött babával, sokszor bele is aludt, és nem kellett alvásidőben "hangoskodni", illetve szinte mindenhol tud(ott) zajban is aludni, rajtam is, és akkor is ha máshol voltunk(vendégségben, rokonoknál..).
3/4 anonim válasza:
Én nem is szoktam olyankor takarítani. Max összepakolok, felsöprök, felmosok. Hangos munkát nem végzek. Ez a kis idő nekem is pihenés. Most még kihasználom, mert 2 mellett nem hiszem, hogy lesz ilyen...
4/4 A kérdező kommentje:
A nagy 4 éves, a kicsi 1,5. Rám kötve nem igazán tudott mélyen aludni egyik sem, önállóan meg nem alszanak el a mai napig. Altatni kell őket. Egy nyugodtabb, elalvós babánál ez adott, hogy ha elalszik magától zajban, akkor nem ébred fel.
2013. jan. 29. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!