Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen. Hogy szerezzem meg? :d
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. és 15 éves lányt akarok megszerezni.de neki még nem volt úgy kapcsolata.. és tudjátok félősek. de valahogy megakarom szereni. valami tipp??2013. jan. 29. 23:06
1/27 anonim válasza:
hívd el randizni?
esetleg beszélgess vele keress közös témát.
2/27 anonim válasza:
Te súlyos hiányt szenvedsz a veleszületett tudnivalók terén. Komolyan nem tudod, hogy is kéne felszedni egy csajt?
3/27 A kérdező kommentje:
első komis : hát már probálkoztam de tudod fél és nem adja úgy a deerekát:/
második : te meg f*szhiányban szenvedsz szerintem..
2013. jan. 29. 23:11
4/27 anonim válasza:
Fasz hiányban? Itt van egy a lábam között már, hogy szenvedhetnék hiányt belőle?:)
5/27 A kérdező kommentje:
de kéne még egy a szádba ;)
2013. jan. 29. 23:14
6/27 anonim válasza:
Azért ne engem támadj, mert buta vagy.
Attól, mert obszcén vagy még nincs igazad. nincs bizony
8/27 anonim válasza:
kedves kérdező, fiatal vagy te még az ilyen beszólogatásokhoz! :)
amúgy igen, hívd el randizni, most mutasd meg, hogy nagyfiú vagy!
9/27 A kérdező kommentje:
Navorski .. : jó erős a dumád..nem csípi a nyelved?
2013. jan. 29. 23:17
10/27 anonim válasza:
lol :D még egy a szádba xd de azért gondolkodj mielőtt írsz.
mondjuk hívd el valahova, hogy megismerkedhetnétek?! istenem ezek a mai srácok... ezért járok én 10 évvel idősebbekkel.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!