Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kérjem meg a páromat, hogy segítsen leállítani őket?
Pár hónapja egy régi barátnőm és a pasija előállt azzal a javaslattal, hogy nos... szálljak be melléjük harmadiknak. Először csak viccnek gondoltam és kiröhögtem őket, de ők azóta se szálltak le a témáról. Már Facebookon meg emailben is írtak üzenetet, hogy "Na, gondolkoztál azóta a dolgon?" Az a baj, hogy kikerülni se nagyon tudom őket, mivel mindketten a munkatársaim.
Valahogy a Nem-ből nem értenek. Elsősorban a pasi. Gyanítom, hogy a csaj azt mondta neki, hogy vagy velem, vagy senkivel.
Egy céges buli alkalmával már leitatni is próbált a pasi, de nem jött össze neki (párom nem volt ott munka miatt).
Barátomnak már meséltem, de azt mondtam neki, hogy megoldom egyedül, viszont egyre nehezebben viselem őket.
Nem hiszem, hogy normálisan nem lehet leállítani valakit egy ilyen témában, egy határozott nem-el.
Ezt nekem nem magyarázod meg..
Nézd én sem azt mondom, hogy állandóan ezzel jönnek. De újra és újra felhozzák a témát. Kb két hetente rákérdeznek.
Mondom, szerintem a pasi kapott főleg vérszemet, hogy barátnőm gyakorlatilag zöld utat adott egy édeshármasnak. És ez, főleg olyan helyzetekben mint például a céges buli volt, már eljut olyan szintre, ahol nagyon kellemetlen tud lenni.
Mondd hogy csak akkor egyezel bele ha te is viheted a pasidat!Ő se maradjon ki a jóból.Talán erre majd meggondolják magukat.
:)
"Már Facebookon meg emailben is írtak üzenetet, hogy "Na, gondolkoztál azóta a dolgon?"
Ezek szerint nem mondták konkrétan és határozottan nemet. Pedig ha azt akarod, hogy leálljanak, ennyit kellene csak mondanod szerintem. Kizártnak tartom, hogy azt reagáltad volna, hogy "Igen, gondolkoztam és a válaszom nem.", gyanítom csak próbáltál terelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!