Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Atya. Úristen! Segítsen valaki! Ez durva! Mit tegyek? Nem bírom leállítani őket!
Szóval, hosszú a történet...
Van egy lány, akit nagyon szeretek, sajnos ideje már elég "esélytelenül", hónapok óta, és mindig kedvesen közeledem hozzá, de elutasít. Nagyon kegyetlen velem.
Van egy másik lány, akit régebben nagyon szerettem, sz*rba sem nézett, de utána végülis az egyik legjobb haverom lett, lányként, már nem érzek iránta semmi ilyesmit. (Fiú vagyok, ha nem tűnt volna még fel!) Neki sokat beszélek erről a lányról, szinte mindent.
És most mi van?? Nyílvánosan, kommentárokban tépik egymást myvipen!! De én ezt nem akarom!! Balhéznak ott, és hiába szólok egyiknek, másiknak, hogy álljon már le, nem képesek. Ráadásul félek, hogy a haverlány, aki elég agresszívan, támadólag reagál arra, amit a másik lány ír, elcseszi a legkisebb esélyt is, hogy a másikkal legyen valami, bármi.
Mit csináljak? Van ebből kiút?
Butus vagy, aki régen sz@rba se nézett, annak nem mondjuk el magánéletünk apró titkait:D Te kerested most magadnak. Éretlen lányok.
L19
Havercsajod? Ak meny át hozzá és üsd meg!
Félretéve a viccet beszélj vele, de úgy, hogy megértse.
A havercsaj maga módján megtett sztem mindent érted:D
Örülj neki.
De ez bukta.. Akit szeretsz annak már elege van belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!