Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz barátom (pasim)?

Figyelt kérdés

Nagyon nincs önbizalmam ezért nem tudok új környezetben feloldódni.Sok ideig tart mire eljutok odáig ,h feloldódjak.Ezért nincs is túl sok barátom,pasim meg nem tudom ,h így ,h lesz(pedig szükségem lenne rá).Akikkel már régóta ismerjük egymást azok azt mondják ,h jófej és vicces vagyok,nincs velem semmi baj.De nekem még se megy ,h rögtön követlen legyek mindenkivel és ez nagyon nyomaszt és nem nagyon tudok mit tenni ez ellen.:/

L

2013. jan. 29. 17:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Főleg, ha a kérdés mögött férfi ül.:D Mintha már lett volna ez a kérdés régebben, de jó becsajozást nektek! :)
2013. jan. 29. 18:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Shevy hány éves vagy? És a Kérdező? :D
2013. jan. 29. 18:00
 13/20 anonim ***** válasza:
a korom érdekel?
2013. jan. 29. 18:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Az.
2013. jan. 29. 18:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, tuti lesz, akármilyen ronda, igénytelen lánynak van pasija, elég szétnéznem a környezetemben. Ellebennekem és sok tök normálisan kinéző fiú haveromnak még nője sem volt és úgy tűnik nekem már sosem lesz, mivel ritka ronda, retek vagyok külsőre. Ezt dobta a gép, szerencsére vannak prostik is.
2013. jan. 29. 18:04
 16/20 anonim ***** válasza:
a korom nem más mint a tuzelés után megmaradt fekete porszeru anyag :D
2013. jan. 29. 18:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Ajaj, miért hittem, hogy normális választ kapok. :D
2013. jan. 29. 18:09
 18/20 anonim válasza:

Szia!

Nyugi,nincs veszve semmi :)

Én is ilyen tipus vagyok és nem tehetek róla...nem vagyok az a bulizós tipus és inkább van 5-10 barátom/barátnőm,de csak akik megbecsülnek és szeretnek.Hozzáteszem nem vagyok egy csúnya lány.mert gondolom itt a kommentelők közül,ezt sokan hozzátennék...azért nem találsz mert...

Lehetett volna pasim,de csak akikről tudtam nem becsülne meg és nem gondolja komolyan ...Társkeresőn találtam meg a jelenlegi bartáom és 5 hónapja vagyunk együtt...tökéletes az összhang és megérte...

Ajánlani tudom,hogy regisztrálj...hidd el másabb...:)Gondolom hosszú távú kapcsolatot keresel.Egy komoly társkeresőn találni fogsz valakit,garantálom.Én 5 fiúval is randiztam,társkeresőről...és izgi volt. Bár nem tudom hány éves vagy...de a 24-28 éves pasik akik ilyen helyre regisztrálnak már komolyan gondolják...:)

Sok sikert!

19/L

2013. jan. 29. 18:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Na már a nők is kezdik...
2013. jan. 29. 18:25
 20/20 anonim ***** válasza:

én is így vok 100% -ig!

már beleőrülök! sose találjuk meg?

2013. ápr. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!