Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen tanácstalan vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen tanácstalan vagyok. Mi legyen?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 éve vagyunk együtt,de csak hétvégén találkozunk,mert kollégiumban lakik. Nagyon boldog voltam,mikor rátaláltam,mert úgy törődött velem,mint még senki. Irkálta az sms-eit,ha épp nem tudtunk napközben beszélni,hogy minden rendben e velem,gyönyörű romantikus dolgokkal lepett meg..egyszerűen maga volt a Mennyország:) Aztán most az utóbbi hónapokban van,hogy eltelik úgy nap,hogy nem mondja "Szeretlek",ha tudnánk beszélni van,hogy,nem hív annyit,és sms-t is alig küld. Kedvfüggő nála. Viszont,mikor együttvagyunk hétvégén,annyira jó minden,nincs semmi probléma! Szóltam már neki,hogy hiányzik az a régi fiú,akit megismertem,és hogy mi az oka,hogy így megváltozott. A válasz az volt,hogy fáradt nagyon a kollégium miatt,amit meg is értek. De mikor összejöttünk,akkor is volt kolesz. Kezd ellaposodni a kapcsolatunk? Vagy mi ez? Teljesen tanácstalan vagyok,érzem,hogy szeret és tudom is,csak ezek a hétköznapok ne lennének ilyen szörnyűek:( Én mindig írok neki valami szép sms-t,törődök vele,neki is jólesik..nem értem tényleg mi ez. Egyszerűen ilyenek a pasik egy idő után,vagy lehet ezen javítani?

18/L

2009. szept. 2. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Nézd idővel minden megváltozik, én két éve élek együtt barátommal és teljesen már mint az elején. Az elején mindenki el van ájulva, rózsaszín köd, aztán meg szokod hogy van melletted valaki, és ez mindennapossá válik, ez nem feltétlenül jelenti azt hogy ellaposodott a kapcsolatotok. A szerelem nem abban nyilvánul meg hogy valaki 100X elmondja neked hogy szeret meg smsekkel bombázz, veled van és érezteti ezt, maga a tudat hogy van neked. Ha mindenképp javítani akarsz ezen akkor próbáld ki fordítottan. A kevesebb néha több...
2009. szept. 2. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Amikor az ember szerelmes lesz és meg akarja szerezni a kiszemelt lányt, erőn felül mindent megtesz érte. Megszerzi, minden szép és jó, de az a plusz energia, amit a kapcsolat létrejötte érdekében tett, elvész. Ez nem azt jelenti, hogy már nem szeret a barátod vagy megváltozott volna benne valami, csak egyszerűen egy biztos pont lettél az életében, akiért nem kell annyit hajtani, hisz úgyis vele vagy. Ez szokott általában lenni minden kapcsolatnál, ne ess kétségbe. Szokd így meg, ha javítani akarsz, azzal olyan lesz, mintha ráerőltetnéd magad és az egy idő után idegesíteni fogja.
2009. szept. 2. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
nagyon becsüld meg a barátodat, mert ha az én barátnőm lennél, már repültél volna. hagyd békén azt a szerencsétlen gyereket, van elég baja. azon feküdtem ki a legjobban, hogy "van hogy eltelik nap, hogy nem mondja Szeretlek". és akkor mi a lederivált franc van??? ha neked ez kell, hogy jól érezd magad, akkor öszintén sajnálom a fiúd.
2009. szept. 2. 15:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Ízlések és pofonok. Azért írtam ki a kérdést,hogy tanácsot kérjek,nem pedig véleménykinyilvánítást,hogy mit tennél a barátom helyében.

Köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 2. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:

3. válaszoló félreértetted a kérdezőt.Nem az a lényeg,hogy nem mondja neki hogy szereti,hanem hogy megváltozott.

Velem is ez a helyzet,és általában sok fiú válik ilyenné.Már ketten vagyunk,akik várják a válaszokat.

2009. szept. 2. 15:36
 6/7 Nowan ***** válasza:

Én is amondó vagyok hogy elért a kapcsolatotok egy szintet amikor már a "békés szeretet" is kezd jellemző lenni.

Ha mindenáron biztosra akarsz menni hagyj ki egy hétvégét! (rokonok stb) lehetőleg csak pénteken jelentsd a dolgot. Ezzel átmenetileg - két napra -megszűnt a biztos pont. Jönni fog az SMS!

Ha nem jön akkor más is lehet ott mint a kolesz... :-(

2009. szept. 4. 14:06
 7/7 Kankalin ***** válasza:
Egyszerűen ilyenek. De nyugi, lesz ez rosszabb is. És akármilyen hihetetlen tuti, hogy szeret mindezen változások ellenére.
2009. szept. 4. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!