Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tanácstalan vagyok. Mi legyen?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt,de csak hétvégén találkozunk,mert kollégiumban lakik. Nagyon boldog voltam,mikor rátaláltam,mert úgy törődött velem,mint még senki. Irkálta az sms-eit,ha épp nem tudtunk napközben beszélni,hogy minden rendben e velem,gyönyörű romantikus dolgokkal lepett meg..egyszerűen maga volt a Mennyország:) Aztán most az utóbbi hónapokban van,hogy eltelik úgy nap,hogy nem mondja "Szeretlek",ha tudnánk beszélni van,hogy,nem hív annyit,és sms-t is alig küld. Kedvfüggő nála. Viszont,mikor együttvagyunk hétvégén,annyira jó minden,nincs semmi probléma! Szóltam már neki,hogy hiányzik az a régi fiú,akit megismertem,és hogy mi az oka,hogy így megváltozott. A válasz az volt,hogy fáradt nagyon a kollégium miatt,amit meg is értek. De mikor összejöttünk,akkor is volt kolesz. Kezd ellaposodni a kapcsolatunk? Vagy mi ez? Teljesen tanácstalan vagyok,érzem,hogy szeret és tudom is,csak ezek a hétköznapok ne lennének ilyen szörnyűek:( Én mindig írok neki valami szép sms-t,törődök vele,neki is jólesik..nem értem tényleg mi ez. Egyszerűen ilyenek a pasik egy idő után,vagy lehet ezen javítani?
18/L
Ízlések és pofonok. Azért írtam ki a kérdést,hogy tanácsot kérjek,nem pedig véleménykinyilvánítást,hogy mit tennél a barátom helyében.
Köszönöm a válaszokat!
3. válaszoló félreértetted a kérdezőt.Nem az a lényeg,hogy nem mondja neki hogy szereti,hanem hogy megváltozott.
Velem is ez a helyzet,és általában sok fiú válik ilyenné.Már ketten vagyunk,akik várják a válaszokat.
Én is amondó vagyok hogy elért a kapcsolatotok egy szintet amikor már a "békés szeretet" is kezd jellemző lenni.
Ha mindenáron biztosra akarsz menni hagyj ki egy hétvégét! (rokonok stb) lehetőleg csak pénteken jelentsd a dolgot. Ezzel átmenetileg - két napra -megszűnt a biztos pont. Jönni fog az SMS!
Ha nem jön akkor más is lehet ott mint a kolesz... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!