Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg szerelem? Létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg szerelem? Létezik olyan, hogy szerelmes legyek egy olyan emberbe akivel csak msn-en beszélgettünk?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik külsőre is belsőre is . Azt hiszem szerelmes vagyok .De meg sose láttam .
2009. szept. 2. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Omg. Jaj. Hát az tényleg nagy távolság. És kölcsönös szerinted a vonzalom? Köztünk "mindössze" olyan 450km van. :( De az is épp elég :( Hát, nézd. Én annyira szeretem azt a lányt, akit mondtam, hogy akármeddig képes lennék várni rá. :) De remélem nekem se kell már többet, mint 1 évet. Bár az is elképesztően sok. ><
2009. szept. 2. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok megint: ezzel azt akartam csak mondani, hogy igenis, meg lehet szeretni vkit akár msn-en is, és ne érdekeljen ki mit mondd, mert ezt csak olyan értheti meg, aki érzi ezt. Mégha olybá tűnik, hogy ez fura is. Én tudom mit érezhetsz, hisz mondom, mi se találkoztunk még és mégis érzem azt, amit még soha senki iránt nem éreztem.
2009. szept. 2. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

13:52-os valaszado vagyok:)

Mi ket evgig "voltunk egyutt", ugy, hogy jo sok km volt kozottunk, de azert minden nap beszeltunk, meg telefonon is, levelet irtunk egymasnak ajandekot kuldtunk...azt mondta nekem h "szeretlek" s szamomra akkor nem letezett szebb szo...aztan hirtelen kifogasokat keresett, aztan mar csak ket naponta beszeltunk, aztan hetente, kethetente, aztan mar csak e-mail...es mar az se...

es nem is hibaztatom erte, hiszen ha talalt maganak valakit aki kozelebb volt, normalis, hogy azt valasztotta, hiszen mi szemelyesen nem talalkoztunk...a messenger csak egy ideig eleg arra hogy megismerjuk egymast, utana mar kell vmi amivel egy lepcsovel feljebb juthat a kapcsolat...es ehhez talalkozasra van szukseg...termeszetesen azert elvartam volna, hogy utana mondjuk irjon ket sort, hogy hogyvan, de ugy latszik nagyok az elvarasaim...:|

persze nem mondom, hogy mindegyiknek ez a vege, de ez nekem nem jott be...

2009. szept. 2. 14:49
 14/16 anonim ***** válasza:
*20-L
2009. szept. 2. 14:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen , ő is így érez irántam csak nagyon nehéz ezt megoldani . A távolság is és a kor különbség is.Ilyent eddig még sose éreztem , annyira boldog vagyok amikor beszélhetünk . Nekem már az is elég hogy tudunk beszélni minden nap. És ha találkoznánk akkor az egy olyan érzés lenne számomra amit még sose nem éreztem .
2009. szept. 2. 15:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező: ugye? Én is hasonlóképpen érzek, ahogy te ^^ Fantasztikus érzés ^^

Um, én vagyok a 14:28-as válaszoló :)

2009. szept. 2. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!