Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg szerelem? Létezik olyan, hogy szerelmes legyek egy olyan emberbe akivel csak msn-en beszélgettünk?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik külsőre is belsőre is . Azt hiszem szerelmes vagyok .De meg sose láttam .2009. szept. 2. 13:33
1/16 anonim válasza:
Csak belehabarodás. Nekem is volt már iylenem msn-en.
2/16 A kérdező kommentje:
és el fog múlni ? én nem akarok , kell nekem
2009. szept. 2. 13:39
3/16 anonim válasza:
Mi a párommal is a megismerkedésünkkor msnen beszélgettünk naponta és már úgy nagyon belehabarodtunk egymásba! kb másfél hónapnyi msn után találkoztunk és azóta is nagyon boldogok vagyunk együtt!!!Szervezzetek meg egy találkát és akkor kiderül, hogy személyesen is ugyanolyan e a srác mint a neten. sok sikert:)
4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon messze lakunk egymástól sajnos , esetleg jövő nyáron tudnánk találkozni
2009. szept. 2. 13:45
5/16 anonim válasza:
Sajnos en sem pozotiv pl-t tudok mondani...en ket evgig voltam valakibe "belehabarodva"...aztan hirtelen vege lett, azzota azt sem tudom el-e, hal-e...
a messenger nem a valosagot mutatja be, csak (jobb esetben) egy reszet a valosganak...
6/16 anonim válasza:
Én hasonlóan voltam mint a második válaszoló:)
Mire találkoztunk,már elég mély érzelmeink voltak:)
Szerencsére a találka is jól sikerült!
Azóta az élettársam,második babánkat várjuk:)
Szóval bármi lehet.A távolság nem lehet akadály a találkozásra,(nem tudom milyen nagy a táv,nálunk 200km volt)esetleg hétvégén valamikor nem megoldható?
7/16 anonim válasza:
a 2. vagyok. nálunk a távolság 450 km :) de már nem sokáig mert összeköltözünk :):)
8/16 anonim válasza:
Szerintem nem kell elmúlnia. Én is szerelmes vagyok valakibe, akivel csak MSN-en beszéltünk eddig (nomeg telefonon). És nagyon szeretem őt :) Milyen idősek vagytok?
9/16 A kérdező kommentje:
én 17 ,ő 27 . a távolság az nagyon nagy jó lenne ha csak 400kmerről lenne szó. Kínában él most , de ő is magyar.
2009. szept. 2. 14:37
10/16 A kérdező kommentje:
13:52 gondolom te is lány vagy, hány éves? a másik személy is érzett irántad valamit?
2009. szept. 2. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!