Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre több srác is érdekel. Van valaki hasonló helyzetben? Mi alapján választottatok és mennyi idő elteltével?
Nekem egyszerre több lány tetszik :) Nincs ebben semmi rossz! Beszélgess velük, s ha nem szereznek egymásról tudomást, akkor is jó, de miután megismerted mindet, azután könnyebb lesz döntened! Remélem segítettem! ;)
13/F
Hm..az előttem szólónak érdekes nézetei vannak. :D Először is..szerintem olyannal,aki csak tetszik,azzal úgy sem jössz össze,mert oda szerelem kell..de ha valakit szeretsz,szerelemből,akkor ott már mind1,hogy hány ezerszer helyesebb pasi vagy lány megy el melletted,mert a szíved már foglalt. :) és ez a lényeg.
De hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak...még nem iagzán voltam iylen helyzetben,de az,hogy tetszenek,az nem gond természetesen. :) Alakítsál ki mindenkivel egy megfelelő "alap" kapcsolatot,olyan baráti félét...aztán majd ahogy megismered őket,akkor majd úgyis tudod hogy ki az aki felé jobban húz a szíved,vagy hogy ki az,akivel megtaláltad JOBBAN a közös hangot. ;) sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!