Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig "újrahóditani" a barátnőmet?
folyamatosan az van, hogy a barátnőm előtt meg kell villantanom a humoromat meg az éleselméjüségemet, hogy vonzó pasinak tartson.
Egy lánynak a szépsége az kb állando, neki nem kell erölködnie azért, hogy tetszen nekem, ő viszont állandoan próbára tesz. És ha kicsit bénázok, akkor rögtön adja a büntiket (utalgat rá, hogy nem alszik nálam egy ideig, meg probál lerázni és hasonlók)...Miután villantok valamit és átveszem az irányitást a beszélgetés felett, akkor meg szinte kéreti magát...
olyan szenyó ez az élet, hogy ennyire nehéz megtartani egy tök átlag csajt is.
és akkor pl ebben a kérdésben szereplö csávoba miért szerelmes a csaja?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Tessek a magyarazat :)
Mi, nők, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. Lássuk be, a rossz fiúkra bukunk,a csibészekre. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez...
hát jo, ezt mondjuk tehetted volna idézöjelbe is.
én nem a rossz fiu vagyok, mert a rossz fiuk azok erösek testiekben lelkiekben. Én egy romhalmaz vagyok, amiben egyes nők mégis látnak fantáziát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!