Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikre figyeljek egy párkapcsolatnál, ha meg akarom tartani a barátnőmet?
az első fél évben szigeteld el.
a leggyakoribb hiba,hogy sokan egyből leviszik a nőt haveri körbe dicsekedni vele,akkor amikor nincs meg a nő feltétlen szerelme,aztán egy hozzám hasonló jó barát meg lecsapja a kezéről a csajt.
ő hívjon többször.
sms-ben,emailban a válaszaid igen vagy nem.
üzenet csatázzon a barátnőivel.
élőben dolgozz.
havonta 1x csinálj neki vacsorát.
havonta 1x vidd neki ágyba a reggelit.
havi 1 közösségi program,mozi,vacsora,koncert.
Sose hazudj neki! Soha, semmiben!
Sokat beszélgess vele, hallgasd meg a problémáit, élményeit és figyelj rá!
De ne hódolj be! Ne legyél papucs, legyél férfi! Aki mellett biztonságban lehet.
Röviden, tömören ennyi. De ha kérdésed van, akkor írj egy privátot. :)
#6 - 4-es vagyok. Na mit szólsz én meg zöld kezet nyomtam a válaszodra :D. Rám ne haragudj. Szerintem jót írtál.
Fogalmam sincs, hogyan jutottál el a prostikig, meg az egyedül élésig a válaszomból :). Elég nyersen írtam le, de szerintem, ha egy nő nincs kielégítve hosszútávon szexuálisan egy kapcsolatban, akkor lehetsz te a legtökéletesebb társ egy idő után kiszeret belőled és elhagy.
Kérdező
Ha jót akarsz magadnak, ezt a zöldséget amit itt nyomott némely pasitársad, azt elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!