Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikre figyeljek egy párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikre figyeljek egy párkapcsolatnál, ha meg akarom tartani a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Megtaláltam "álmaim nőjét", aki egyszerűen pont ideális nekem. Egyelőre kedvel:D Hogyan tudnám "megtartani" hosszabb távon, hogy velem maradjon? Itt elsősorban azokra a hibákra gondolok, amik tipikus pasi hibák és és szakítási okok lehetnek. Mik ezek?
2013. jan. 24. 02:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

+

Az meg, hogy egy nő hűséges maradjon hozzátok, az döntés kérdése, hogy az adott nő hozzátok tegye le a voksát, és lerázza a külső próbálkozókat.

De mikor akarja ezt egy nő? Ha a férfi értékes számára. Nem pénztárcailag, hanem emberileg, olyan ember aki mellett jól érzi magát a nő, aki mellett érzi a nő hogy törödve van vele. És itt nem az ajnározós majom szeretetnek való nyálas előadásra gondolok.

2013. jan. 24. 11:15
 22/42 kendrazoltan ***** válasza:

Nem szeretnék pszichomókust játszani és kioktatni sem senkit. Te bizonyára olyan vagy, aki hosszabb távú kapcsolatban / házasságban él, így nem értesz egyet a mondandómmal. Jómagam boldog párkapcsolatban élek (nős vagyok) és jelentősebb statisztikai mutatókkal rendelkezem, ami a számokat illeti...felnőtt fejjel nem vagyok rá büszke, de sok mindent megtanultam életem során és ezeket a tapasztalatokat osztom most meg azokkal, akiknek erre igénye van. Nem elemezni akarom a női észjárást, sem pedig annak hibáira rávilágítani...így nem szeretném, ha bárki is félreértene engem. Az általam felsorolt dolgok nem gondolom, hogy hűtlenségre vagy a megbízhatóság hiányára buzdítanak. Akik így értelmezik mondandómat, azoknak javaslom az előző hozzászólásom újraolvasását. Csupán 1% talányról beszélünk, az viszont elengedhetetlen. Minden személyes érték (megbízhatóság, hűség, stb...stb...) megléte és erről partnerünk biztosítása szükséges a hosszú és jó kapcsolathoz...ettől bővebben nem tudom kifejteni, mire gondolok...vagyis ki tudom...de akkor már inkább könyvet írok...

2013. jan. 24. 11:43
 23/42 kendrazoltan ***** válasza:
ja és egy szóval sem mondtam, hogy én azt vallom, hogy a jó szexuális élet minden személyi problémára megoldás, viszont az emberben fenntart egyfajta ragaszkodást, amit nehezen enged el...
2013. jan. 24. 11:49
 24/42 anonim ***** válasza:

Utolso.

Ha az emberek szerelmesek egymasba akkor szerintem a sexel sincs gond...en no vagyok...a ferfiak lehet mashogy latjak...nekem ezt mindeg nehez volt megerteni...es a volt baratom is nagyon megbantott e miatt...

2013. jan. 24. 12:03
 25/42 anonim ***** válasza:

Ez tényleg vicces, mert én is nős vagyok. Nincs itt semmi furcsa dolog. Aki pedig nagyon el van foglalva a férfi-nő különbségekkel és egymás soha-meg-nem-érthetőségével, az gondoljon a homoszexuális párokra. Nekik nincsenek problémáik, vitáik? Dehogynem. Ha alaposan megvizsgáljuk, hamar rájöhetünk, hogy a problémák nem a nemiségből erednek, hanem egészen más faktorokból - neveltetés, környezeti hatások, iskolázottság, műveltség, világnézet, stb.

Ennek ellenére a normáleloszlás többsége számára (95%) ezeket a normál, nemiségtől független tényezőkben hasonló társat találni relatív könnyű. Erre mondják sokan, hogy nincsen "nagy ő", sok emberrel is élhetsz boldog életet. Hát igen, külső paraméterek alapján biztos. Viszont az embernek van szíve és lelke is, ami alapján összepasszol két ember, vagy sem.

“Mindenik embernek a lelkében dal van,

És a saját lelkét hallja minden dalban.

És akinek szép a lelkében az ének,

Az hallja a mások énekét is szépnek.”

Ha a két dal szépen harmonizál, akkor együtt marad a pár.

Babitscsal ellentétben én kimondom viszont, hogy a két lélek a legszebben egy szép szeretkezés során harmonizál. Ezt semmi sem pótolja, semmilyen külső tényező.

Mindebből következik, hogy semmi probléma nincs azzal, ha valaki a jó szeretkezésekre építi fel a párkapcsolatát.

2013. jan. 24. 12:06
 26/42 kendrazoltan ***** válasza:

Ez természetes, ha az érzelmek a helyükön vannak...aki pedig ilyennel esetleg indokolatlanul bántja a párját / volt párját, az sajnos bele sem gondol, hogy ezzel igen mélyre tud szúrni egy-egy tüskét...

2013. jan. 24. 12:07
 27/42 anonim ***** válasza:
24/25 Ez pont fordítva van. Lehetsz te fülig szerelmes, ha rossz szerető vagy, az tönkreteszi a szerelmet is. Már az is, ha nincs vagy nincs elég szex.
2013. jan. 24. 12:07
 28/42 anonim ***** válasza:
#26 Ez így igaz, de ez az ellentéte annak, amit a lány mondott, mert szerinte a szerelemből következik a jó szex, nem pedig a jó szex fontos dolog a szerelemben.
2013. jan. 24. 12:09
 29/42 kendrazoltan ***** válasza:

Ez egy oda-vissza rendszer, mely azon ritka esetek egyike, amelyik mindkét irányban működik. Az persze különbség, hogy a szexből fakadó "szerelem" mennyire mély, de működik.

A #26-os hozzászóló bizonyára (és ha így van, akkor szerencsére is) a szerelem --> jó szex ok-okozati összefüggést tapasztalta személyesen. Biztos vannak itt olyanok is, akik a másik változatot (is) tapasztalták. Ez utóbbi ugyebár idővel jóval múlandóbb forma is, mint a másik, mivel abszolút felületes értékeket tart szem előtt. Nekem sem feltétlenül tetszik, de akkor is működik...

2013. jan. 24. 12:17
 30/42 anonim ***** válasza:

22

Már ne is haragudj, kétlem, hogy a nejedet boldoggá tudnád tenni ilyen "hitvallással" mikor egyértelműen úgy tekintesz egy nőre mint egy db tárgyra.Mint egy eszközre.

Te egyáltalán tudod milyen egy nő?

Most már muszáj megkérdeznem, mert olyan mellényúlásaid vannak, hogy csak fogom a fejem.

2013. jan. 24. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!