Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikre figyeljek egy párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikre figyeljek egy párkapcsolatnál, ha meg akarom tartani a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Megtaláltam "álmaim nőjét", aki egyszerűen pont ideális nekem. Egyelőre kedvel:D Hogyan tudnám "megtartani" hosszabb távon, hogy velem maradjon? Itt elsősorban azokra a hibákra gondolok, amik tipikus pasi hibák és és szakítási okok lehetnek. Mik ezek?
2013. jan. 24. 02:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"“Mindenik embernek a lelkében dal van,

És a saját lelkét hallja minden dalban.

És akinek szép a lelkében az ének,

Az hallja a mások énekét is szépnek.”

Ha a két dal szépen harmonizál, akkor együtt marad a pár.

Babitscsal ellentétben én kimondom viszont, hogy a két lélek a legszebben egy szép szeretkezés során harmonizál. Ezt semmi sem pótolja, semmilyen külső tényező. "

Ez telitalálat.

Kapsz egy pacsit. Gratulálok, hosszú idő után az első vagy, aki érti a dolgokat-férfiként.

2013. jan. 24. 12:19
 32/42 anonim ***** válasza:

A 31-eshez még folytatás:

Ezt hasonlítsd kedves pszichomókusjelölt össze a d.gással.

Egyből fogsz tudni különbséget tenni.

2013. jan. 24. 12:21
 33/42 anonim ***** válasza:

Igen pontosan igy gondolom utolso...

Hiszen ha valakibe szerelmes vagyok akkor minden porcikajat szeretem...

Amikor a parom szakitott velem , nagyon rovid idon belul mar mas lannyal volt...ezzel is nagyon megsertett...viszont ujra osszejottunk es elneztem neki ezt...de kar volt, mivel ugyanugy megtartotta a kapcsolatot a csajjal...teljesen kiabrandultam belole...

Azert ilyen dolgokbol is sok mindent ki lehet szurni...

Ha valaki erkolcsos...akkor nem csak a masik miatt , de sajat maga miatt sem tesz ilyeneket...

2013. jan. 24. 12:22
 34/42 kendrazoltan ***** válasza:
100%

Itt komoly félreértések vannak...akkor lássuk:

A páromat szeretem, teljes szívemből és családalapítást tervezünk. Ő egy emberi értékekben gazdag NŐ, aki szinte mindennap leszögezi: szerinte Ő a legszerencsésebb ember a világon. SOHA nem tekintettek egy nőre tárgyként és sosem kezeltem akként senkit. A társadalom többségétől eltérően ismerem a meghittség fogalmát és szeretem annak "intézményét", szeretem a romantikát, szokásom meglepni a kedvesem (sokszor saját készítésű meglepetésekkel), nem csak születésnapján, névnapján, stb..., mivel vele minden egyes nap a mennyország, így "piros betűs ünnep". Emlékszem mikor és hol találkoztunk először, emlékszem, milyen ruhát viselt akkor (pedig már nagyon nem tegnap volt) és emlékszem az illatára is. Minden este van időm és energiám vele beszélgetni / kártyázni / hülyéskedni vagy éppen csak egymást némán bámulni, holott 2 (alkalmanként 3) munkahelyen dolgozom, mellette másoddiplomára készülök. Imádom, ahogy mosolyog és mindent megtennék a világon, hogy boldoggá tegyem...többször írtam neki verset, mivel IMÁDOM az irodalmat (a helyzet komikuma, hogy épp Babits-ból érettségiztem) és a filozófiát. Kétnyelvű közgazdasági diplomám van, kiegészítésként pedig egy angol nyelvű idegenvezetői működési engedélyem. Nem felvágni szeretnék, csak szeretném elejét venni az olyan gondolatoknak, hogy egy műveletlen bunkó vagyok, aki semmi mást nem tud, csak b@szni...aki ezt gondolja, annak komoly szövegértési problémái vannak...

2013. jan. 24. 12:46
 35/42 anonim ***** válasza:

#31: Számomra a nemiség kérdésének túlhangsúlyozása mindig azt mutatja, hogy az egyénnek baja van a saját nemiségével. Nekem nincs és szerencsére a feleségemnek sem. Mi nem abból indulunk ki, hogy én nő vagyok, te meg férfi, ezért bizonyos dolgokat eredendően nem érthetsz meg, hanem abból, hogy mindketten emberek vagyunk, mindketten megértésre, szeretetre és bizalomra vágyunk, mindketten követünk el hibákat, és szeretnénk belőlük tanulni, és szeretnénk azt, ha bármikor, bármiben számíthatunk a partnerünkre.

Ha nem az az alapvető, hogy a másik egy érthetetlen, más kasztba tartozó egyén, hanem egy hozzánk nagyon hasonló igényekkel, vágyakkal és félelmekkel rendelkező ember, akkor mindent sokkal könnyebb megbeszélni, megoldani.

#33 Az szerinted miért nem erkölcsös, ha miután szakított veled, összejön egy másik lánnyal? Ez teljesen rendben van. Az persze nem, hogy a kapcsolatát is megtartotta vele. Bár kérdés, hogy minek fogadtad vissza, mert tudod, egy ilyen helyzethez két ember kell.

2013. jan. 24. 12:46
 36/42 anonim ***** válasza:
#34 Én sosem gondoltam rosszat rólad :)
2013. jan. 24. 12:49
 37/42 kendrazoltan ***** válasza:
És még némi infó, mielőtt újabb téves következtetések kerülnének levonásra: külsőre nem olyan fajta ember vagyok, akit bizonyos fiatalabb körökben "lúzer"-nek neveznek, hiszen (neveltetésemnek és családomnak hála) 18 éve küzdősportokat űzök jelentősebb országos és nemzetközi eredményekkel, 191 cm vagyok, nem a törékenyebb fajtából. Ha ezt valakinek sok elhinni, sajnálom, de nem kenyerem hazudozni. Köszönöm, hogy megpróbálhattam megosztani a kérdezővel tapasztalataimat, de a téma sajnos meddő vitába torkollott, amihez nem nagyon van affinitásom a továbbiakban. Csak remélni tudom, hogy - hozzám hasonlóan - mindenki rátalál saját boldogságára...
2013. jan. 24. 12:55
 38/42 kendrazoltan ***** válasza:

Nem is erre gondoltam, csak nem szeretném, hogy valakiben olyan személyiség tulajdonosára illő gondolatokat ébresszen személyem, amilyen sosem voltam ...

2013. jan. 24. 12:59
 39/42 Lifeishard ***** válasza:

Én is hasonlókat tapasztaltam, amiket itt már leírtak.

1.: Szeresd a nőt, tiszteld és becsüld.

2.: Beszélgess vele sokat, mert ez számára összetartozás.

3.: Humor.

4.: Jó szex.

5.: A "legnehezebb" pedig, hogy amellett, hogy tudja rólad, megbízható és hűséges vagy, sose érezze, hogy 100%-ban az övé vagy!

2013. jan. 24. 13:03
 40/42 anonim válasza:

Egyszerű mit kell tenni. Mondanak itt sokféle dolgot. De csak maga Ő tudja, hogy Neki mik az igényei. Kérdezd meg Tőle. Elmondom nekem hogy tanította ezt egy remek tréner:

Ha bátor vagy a 2., de inkább a 3. randin egy nagyon komoly beszélgetésben aprólékosan mindent letisztáztok.

1., Te mit tudsz nyújtani, mit vársz el.

2., Mondja el Ő mit tud nyújtani, mit vár el.

Én ezt olyan részletekbe menően megtettem, hogy meglepődnétek. Persze fura volt, de így nem esel arcra, ha Ő nem abba az irányba tart mint Te.

Másik fontos dolog: nap mint nap éreztetni kell vele, hogy fontos számodra. Innentől kezdve örökké. Ha csak 1 hétre is elszomorkodik valami miatt valaki észreveszi, és "megvigasztalja".

2013. jan. 24. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!