Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell mindig "újrahóditan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindig "újrahóditani" a barátnőmet?

Figyelt kérdés

folyamatosan az van, hogy a barátnőm előtt meg kell villantanom a humoromat meg az éleselméjüségemet, hogy vonzó pasinak tartson.

Egy lánynak a szépsége az kb állando, neki nem kell erölködnie azért, hogy tetszen nekem, ő viszont állandoan próbára tesz. És ha kicsit bénázok, akkor rögtön adja a büntiket (utalgat rá, hogy nem alszik nálam egy ideig, meg probál lerázni és hasonlók)...Miután villantok valamit és átveszem az irányitást a beszélgetés felett, akkor meg szinte kéreti magát...

olyan szenyó ez az élet, hogy ennyire nehéz megtartani egy tök átlag csajt is.

2013. jan. 28. 23:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Ez gaz ha ettol fugg hogy pl. ott alszik-e nalad.

Igy leirva egy ontelt p.csanak tunik, bocsi h ilyet mondok. Biztos jobbat erdemelsz.

2013. jan. 28. 23:38
 12/33 A kérdező kommentje:
nekem ez a csaj volt a max. Amugy tök átlagos, én vagyok az első pasija.
2013. jan. 28. 23:39
 13/33 A kérdező kommentje:
és idegesti, hogy még én se birok vele. Más csajokkal nem tudtam összejönni, mármint olyanokkal,l akik tökösebbek voltak és tapasztalabbak, mert azokhoz méginkább kevés voltam mint férfi.
2013. jan. 28. 23:40
 14/33 Mirk ***** válasza:
Hülye a barátnőd. Cseréld le.
2013. jan. 28. 23:51
 15/33 A kérdező kommentje:
sajnos nem válogathatok. Akik össze akartak volna velem jönni, azok rondák voltak.
2013. jan. 28. 23:51
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez igy egyoldalu. Marmint amit te csinalsz.

Ha tenyleg mind a ketten akarnatok egy hosszu tavu kapcsolatot akkor az piszok sok munka.

Nem csak annyibol all, hogy összeszedem es kesz. Meg is kell tartani es az a nehez munka, hogy ne menjen felre, hogy felnezzen rad, hogy ne hidegüljetek el egymastol stb.

Persze ez ket ember munkaja es nem egyoldalu dolog.

De a valaszaid alapjan meg te is gyermetegen gondolkozol, a baratnöd meg vegkepp...

2013. jan. 28. 23:56
 17/33 A kérdező kommentje:
ez van. de mondd már meg, akkor 15-16 éveseknek miért van már több éves szexuális tapasztalatuk? Ők nem gyerekesek?
2013. jan. 28. 23:58
 18/33 anonim ***** válasza:
Szar ügy komám, de ez az jelenti ha nincs ló jó a szamár is, és téged az útobinak tart.
2013. jan. 29. 00:07
 19/33 A kérdező kommentje:
inkább forditott a helyzet
2013. jan. 29. 00:07
 20/33 anonim ***** válasza:
Hát sajna egy jó kapcsolatot működtetni kell, nem lesz csak úgy magától. Ti csak játszmáztok, szívjátok egymás vérét, mert megtehetitek, mert nincs bennetek sem szeretet, sem tisztelet, sem féltés egymás iránt. Mert csak beéritek egymással, amíg nem jön egy szebb, jobb. Ez persze nem baj, csak döntsd el, hogy megéri-e neked így is. Ha kell ez a csaj, akkor menj bele a dedós játékába. Ha nem ér ennyit, akkor meg ne tökölj vele.
2013. jan. 29. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!