Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ezzel kezdeni valamit?
Figyelt kérdés
Az igazság az hogy egy 31 éves férfi vagyok,2 éve váltam el a feleségemtől.Mióta elváltunk én nem igazán találok párt magamnak,vagyis a saját korosztályomban nem.A fiatalabb lányokat vonzom inkább,mert én is fiatalosabb kinézetű vagyok.Most is van egy 22 éves lány akivel 3 hónapja ismerkedek,de a beszélgetéseken kívül és a sétákon kívül igazából nem történt még semmi.de nem is nagyon látszik rajta hogy akarná.Mindig azt mondja nem tudja mi fog még ebből kialakulni.Lehet hogy túl fiatal hozzám,lehet hogy a saját korosztályomban kéne keresgélnem inkább.Csak őszinte válaszokat várok.2013. jan. 28. 18:31
1/2 anonim válasza:
10 év korkülönbség, 20 év felett már nem gáz. Egy kalappal.
2/2 anonim válasza:
Korából adódóan éretlenebb, kevésbé tapasztalt, mint te, de ha türelmes vagy, és tényleg akarsz tőle valamit, akkor bármi lehet belőle. Sok sikert nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!