Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ezzel kezdeni? (többi lent)
A barátom az utóbbi 1 hétben nagyon megváltozott. Alig beszél velem. Ha meg én próbálom szórabírni mindig pofon vág. Azt mondta, hogy ha bármikor is szakítani mernék vele akkor ennél durvábbakra számítsak.
Nem értem mi lehet a gond. Eddig mindig normális volt.
Szio!
Ha még egyszer megüt akkor szólj nekem.
4 évig tanultam önvédelmet.Majd megkeresem,és jól orrba vágom.
Szia!
Mit lehet ezzel kezdeni???
Szerinted ha ezzel a sráccal élnél együtt és lenne közös gyereketek akkor nem bántalmazna többet?Gondolod hogy egy ilyen agresszív beteg állat nem ütne meg a gyereked előtt?Nem csak neked lenne lelki terror a kapcsolat de gyereketek is megsínylené ezt!
Esetleg tegyük fel lesz egyszer egy lányod.. mit tennél ha tudomásodra jut hogy a barátja pofozgatja meg fenyegeti őt?És a lányod szereti nagyon, rájuk hagynád az egészet?Hagynád hogy egy ilyen sráccal járjon?
Remélem mostmár nem agyalsz olyanokon, hogy hogy lehetne őt megváltoztatni meg hogy mi lehet a gond!Menekülj amíg nem késő!Találsz nála milliószor jobbat!És még valami!
Ha netán és nem akarok diszkriminálni senkit de roma származású a barátod akkor nem érdemes vele még véletlenül sem egyedül egy légtérben tartózkodnod még egy percre sem!És ez nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!