Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezzel kezdeni? (többi lent)

Figyelt kérdés

A barátom az utóbbi 1 hétben nagyon megváltozott. Alig beszél velem. Ha meg én próbálom szórabírni mindig pofon vág. Azt mondta, hogy ha bármikor is szakítani mernék vele akkor ennél durvábbakra számítsak.

Nem értem mi lehet a gond. Eddig mindig normális volt.

2012. nov. 1. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom cigány a pasid
2012. nov. 1. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
ez azért rémisztő,ezek után miért vagy vele? ha meg üt egyszer megfog többször is, sőt előbb utóbb megfog verni.
2012. nov. 1. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Szio!

Ha még egyszer megüt akkor szólj nekem.

4 évig tanultam önvédelmet.Majd megkeresem,és jól orrba vágom.

Szia!

2012. nov. 2. 00:03
 4/6 anonim válasza:
,,Ha meg én próbálom szórabírni mindig pofon vág,, egy ilyen emberhez te egyaltalan mert szolsz hozza, az elso pofon utan nemislatott volna, nemh hozza szoljak meg. Most neharagudj, hogy ezt mondom de nagyon gyava vagy! Nemtudom, hogy mi kot hozza, nemertem az egeszet, azis elegge fura, hogy egy het alatt kezdett el hirtelen ok nelkul verekedni...eleg sulyos szemelyisegzavarral kuzdhet akkor es ezt kezeltetni kell... Amugy meg en azt mondom, hogy aki elviseli, hogy verjek, hogy megfelemlitsek, akinek ennyi noi buszkesege van, az megis erdemli, hogy verjek! Es annyit meg mondhatok, ha megkaptad mar az elsonek a parjat akkor lesz ez meg rosszabb is...Ezzel azt lehet kezdeni, hogy konkretan a kerdesedre valaszoljak, hogy hagyod a p...ba!
2012. nov. 2. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Mit lehet ezzel kezdeni???

Szerinted ha ezzel a sráccal élnél együtt és lenne közös gyereketek akkor nem bántalmazna többet?Gondolod hogy egy ilyen agresszív beteg állat nem ütne meg a gyereked előtt?Nem csak neked lenne lelki terror a kapcsolat de gyereketek is megsínylené ezt!

Esetleg tegyük fel lesz egyszer egy lányod.. mit tennél ha tudomásodra jut hogy a barátja pofozgatja meg fenyegeti őt?És a lányod szereti nagyon, rájuk hagynád az egészet?Hagynád hogy egy ilyen sráccal járjon?

Remélem mostmár nem agyalsz olyanokon, hogy hogy lehetne őt megváltoztatni meg hogy mi lehet a gond!Menekülj amíg nem késő!Találsz nála milliószor jobbat!És még valami!

Ha netán és nem akarok diszkriminálni senkit de roma származású a barátod akkor nem érdemes vele még véletlenül sem egyedül egy légtérben tartózkodnod még egy percre sem!És ez nem vicc!

2012. nov. 2. 01:02
 6/6 TOMAtm ***** válasza:
simán dobd a bugrist.ha bánt meg hivd a rendőrséget,ők hivatalból feljelentik,beviszik kihallgatásra(azt meg nem fogja megköszönni....)
2012. nov. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!