Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az emberek miért nem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért nem csak akkor jönnek össze valakivel, ha már szerelmesek? Addig meg miért nem csak barátkoznak?

Figyelt kérdés
Csak nekem nem megy az,hogy,ok,akkor jájunk úgy,hogy nem vagyok szerelmes,majd kialakul alapon?
2013. jan. 28. 18:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szóval,ha valaki másképp gondolkozik mint te,az már rögtön szerencsétlen.Grat..
2013. jan. 28. 18:50
 12/17 anonim ***** válasza:

"még sok olyan szerencsétlen van mint te :) "

Ha én így vagyok boldog, miért lennék szerencsétlen??

2013. jan. 28. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Engedd meg, hogy én is gratuláljak, hogy az alapján leszerencsétlenezel valakit, hogy más a véleménye és a tapasztalata. Továbbra is jöjj össze emberekkel szerelem nélkül, büszke lehetsz magadra, hogy ilyen erős gyomrod van hozzá. Ehhez kívánok neked csupa jót és sok siket. Te szerencsétlen:)
2013. jan. 28. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Ígérem minden eddigi elnöknél jobb leszek!

Ha összeszedtem magam anyagilag 2 év alatt akkor rajtatok a népemen is segítek!

2013. jan. 28. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:

"Az emberek miért nem csak akkor jönnek össze valakivel, ha már szerelmesek? Addig meg miért nem csak barátkoznak?"

Szeretem ezt az általánosítást. Legalább úgy írtad volna, hogy az emberek nagy többsége. Szerintem te nem látsz bele minden párnak az életébe és nem tudod a hátteret.

Am. mi szerelemből jöttünk össze. Abszolút baráti kapcsolatnak indult az egész. 2 évig összejárogattunk kettesben és a barátokkal is. Aztán szépen lassan alakult ki minden. Máshogy kezdett el nézni rám (bensőséges, érzelmes volt a tekintete), megfogta a kezem, a végén már egyre közelebb kerültünk egymáshoz, mint mondjuk ölelés. Ez szépen apránként, fokozatosan történt, a 2 évből ez kb olyan 4-6 hónap alatt történt. Ezután összejöttünk, és azóta már 4 éve egy párt alkotunk.

2013. jan. 28. 19:13
 16/17 A kérdező kommentje:

Szerintem meg a kérdés így is érthető és az is nyilvánvaló,hogy nem látok bele mindenki életébe és az is,hogy nem mindenkire igaz amit írtam..

Persze mindenbe bele lehet kötni ha nincs jobb dolga az embernek.

2013. jan. 28. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Velem már előfordult, hogy úgy jöttem össze egy sráccal, hogy nem voltam szerelmes belé, csak tetszett. Vártam, hogy jöjjön a nagy szerelem - hát nem jött. Sőt, egyre kevésbé volt szimpatikus, nem alakult ki kötődés, a randikon azt vártam, hogy vége legyen. Nem mondom, hogy ez minden szerelem nélkül indult kapcsolattal így működik, de előfordult.

A mostani barátomba sem voltam szerelmes, de volt köztünk szikra, már első találkozásunkkor (pedig akkor még az egyik barátnőmre hajtott), éreztem, hogy na ebből egyszer lesz valami. Neki kicsit több ideig tartott, mire leesett. Szóval volt köztünk kémia, vonzódás, szikra, ha szerelem nem is. Természetesen idővel az is bekövetkezett.

2013. jan. 28. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!