Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az emberek miért nem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért nem csak akkor jönnek össze valakivel, ha már szerelmesek? Addig meg miért nem csak barátkoznak?

Figyelt kérdés
Csak nekem nem megy az,hogy,ok,akkor jájunk úgy,hogy nem vagyok szerelmes,majd kialakul alapon?
2013. jan. 28. 18:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%

Igen csak neked nem megy!

A szerelem később is kialakulhat.

De ha majd felnősz érteni fogod.

2013. jan. 28. 18:05
 2/17 anonim ***** válasza:
15%
Mert türelmetlenek.
2013. jan. 28. 18:06
 3/17 anonim ***** válasza:

Szerintem van egy köztes állapot barátság és szerelem között.

Én akkor kezdek járni valakivel, ha tetszik, és jól érzem vele magam, vagyis könnyen el tudom képzelni, hogy szerelmesek lehetünk egymásba.

2013. jan. 28. 18:08
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
Én már nem vagyok tini, felnőtt nő vagyok, de számomra abszurd, hogy emberek különösebb vonzalom, kémia nélkül összeállnak szimpátia alapján valakivel. Kézen fogva járnak, csókolóznak, szexelnek vagyis olyan fajta intimitást alakítanak ki ami a szerelmesekre jellemző, holott nincs is szerelem köztük és arra várnak, hogy hátha lesz... Csak én tévedtem el valamelyik időalagútban, hogy ezt nekem képtelen bevenni a gyomrom? Amíg nem vagyok szerelmes, számomra az a magától értetődő, hogy nem bonyolódom az illetővel intim kapcsolatba.
2013. jan. 28. 18:10
 5/17 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó vagyok: a tetszés nem vonzalom, mert ezren is tetszhetnek kémia nélkül is, szóval nálam ez sem érv a "járásra".
2013. jan. 28. 18:11
 6/17 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek, én se csókolózok, fekszek le senkivel azért mert később lehet hogy beleszeretek... :D majd ha beleszeretek, akkor jöhet a csók meg a kapcsolat meg a többi :D Lehet hogy konzervatív vagyok, de így legalább soha nem fognak kihasználni, mert nem dobom oda magam az első szimpatikus idegennek :)
2013. jan. 28. 18:14
 7/17 A kérdező kommentje:
Na akkor első,nem csak én vagyok így ezzel.:)
2013. jan. 28. 18:18
 8/17 anonim ***** válasza:
A dologról meg az a másik véleményem (illetve tapasztalatom) hogyha az ember már nem érzi az első találkozásnál azt a bizonyos vibrálást, ami túlmutat sima szimpátián, akkor az később sem fog "beütni". Persze ezt még nem lehet kimondottan szerelemnek nevezni, de ez az alapja. Szóval erre mondom, hogy ez az érzés, hogy az illető a szimpátián meg a "tetszésen" kívül mást is kivált belőlem nincs meg az első találkozásnál, akkor abból nem lesz szerelem. Max. megszeretés, ragaszkodás.
2013. jan. 28. 18:21
 9/17 anonim ***** válasza:

"ha az ember már nem érzi az első találkozásnál azt a bizonyos vibrálást, ami túlmutat sima szimpátián, akkor az később sem fog beütni"

Cáfolom.. Több éves ismertség után szerettem bele a barátomba, és nem csak ragaszkodás, hanem tényleg szeretem :D

2013. jan. 28. 18:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerettél bele több év után a barátodba, mert hirtelen megláttad egy másik perspektívából is, ahogyan eddig nem láttad és az teljesen új volt. Én nem cáfolom, hogy ilyen nem létezhet, de szerintem az ilyen rendkívül ritka. Általánosságban az van, amit írtam, hogy ha elsőre nem fog meg semmi az illetőben, akkor felejtős. A (vonzalom nélküli) barátságból szerelem talán ritkább mint a szerelem első látásra.
2013. jan. 28. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!