Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hogy gondolkodnak a pasik, ha szerelmesek, v. tetszik nekik valaki?
Figyelt kérdés
A lányok folyton bambulnak, szívecskéket rajzolnak a füzetbe :D
de a srácok teljesen máshogy gondolkodnak.
Pl. volt egy eset, mondta a fiú, hogy reggel én voltam az első gondolata. Visszakérdeztem, hogy igen, és mi volt az? ;) erre ő: hogy írok neked egy szép üzit és akkor :D
hát még jó, hogy nem a szomszéd Marika nénire gondolt közben :))))
Pasik! Ti ha tetszik valaki, milyen gyakran jut eszetekbe? :)
légyszi csak komoly válaszokat és megy a zöld kéz!
2013. jan. 21. 21:15
1/8 A.Romanov válasza:
Ha szeretem 0-24 ő jár a fejemben, még álmomban is.
3/8 anonim válasza:
Reggeltől estig ő járt a fejemben.
5/8 A kérdező kommentje:
És milyen gondolatok ezek? Rendesen álmodoztok? :D vagy nektek is csak az, hogy fel kéne hívni, stb :)
2013. jan. 21. 21:32
6/8 anonim válasza:
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Csak ő jár a fejemben. Mindig, szüntelenül. :)
7/8 anonim válasza:
Megállás nélkül ő jár az eszemben. Milyen jó lenne most ott lenne mellette, megérinteni, átölelni, magamhoz szorítani... Nagyon jó de ha nem jön össze semmi akkor a legszívettépőbb dolog a világon.
8/8 anonim válasza:
érzelgősebb zenét is hallgatnak. Keresik az alkalmat, hogy lássák a hölgyet (az óvatlanok ilyenkor lesznek "kiskutyák")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!