Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam ki hogy tetszik?
Idén jött egy új srác az osztályomba,és hát kb első látásra belészerettem. Nagyon hasonlóak vagyunk,amikor dumálunk jófej és vicces,de szerintem mind a ketten elég zárkózottak vagyunk .hogy mutassam ki hogy szeretem csak úgy finoman,utalva rá szeretném közölni vele :)
normális válaszokat köszi,megy a zöld
14l 15 f
szerintem bátran menj oda hozzá
ha zárkózott, de van közös témátok, nem lesz nehéz beszélgetni
Köszi a válaszokat,ment a zöld :)
3as: oké,csak az a baj,hogy eléggé hangulatember,valamikor totál egyedül,valamikor 1-2 fesőbb évessel,vagy az osztályomból fiúkkal,máskor meg lányokat piszkál,stb... nem tudom,nagyon szeretem,csak félek,nem vagyok éppen egy jó csaj,ő meg hát... :)
köszi a válaszokat,ment a zöld :)
3as,okés csak eléggé hangulatember.egyszer egyedül van,máskor idősebb,fiúkkal,vagy az osztályomból.de ha olyanja van akkor épp lányokat piszkál,de persze nem engem... úgy szeretem,csak hát nem tudom ő mit érez.nem vagyok éppen egy jó csaj,ő meg,hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!