Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mutassam ki, tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam ki, tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem. Néha úgy érzem, hogy èn is bejövök neki, ugyanakkor valamikor meg úgy, hogy nem.

Nem merem tőle megkérdezni, hogy van-e kedve járni...gyáva vagyok tudom...

Viszont meg attól félek, hogy ő sem mer lèpni...viszont én többet akarok mint barátságot..am a fiú 14 èves.

Segítsetek!! 13/L

2012. szept. 2. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem is kell rögtön azt kérdezni,hogy járna-e veled.

Hívd inkább el egyet sétálni mondjuk. Beszélgessetek előbb..

2012. szept. 2. 13:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Tegnap is úgymond sètálhatunk volna...csak nagy csoportban sètáltunk..ès mire vègre oda jött hozzàm ès elkezdtünk beszélgetni oda jött egy másik csaj ès vele beszélgetett...ès szart ràm ;(

De amikor ott volt velem úgy éreztem, hogy így a legjobb..mellette nem eshett semmi bajom:0

2012. szept. 2. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!