Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki, h tetszik nekem, és szeretném jobban megsimerni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, aki tetszik nekem. Nem szoktunk sokat kommunikálni, egy-két szót a háziról és kész, ha egymá közelében ülünk, de egyébként nem. Párszor összeakatd már a tekintetünk, mondjuk csoportmunka, stb közben, ekkor én rámosolygok/vigyorgok vagy valami grimaszt vágok xD és ennyi. Nekem nagyon szimpatikus ez a fiú, tök jó lenne közelebbről is megismerni, én kissé félénk vagyok... Meg nem tudom, ezek jelek voltak a részemről, nem? És ő meg nem veszi őket? Na mindegy, mit tanécsoltok?2011. szept. 13. 19:01
1/5 anonim válasza:
őszinte tanácsom: osztályon belül soha semmi
3/5 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül járni akarok vele, csak jobban megismerni annál, h "volt matekházi? melyik feladatot kell most csinálni?"
2011. szept. 13. 19:17
4/5 Jófajta válasza:
oké oké csak aztán ne hogy az legyen hogy félreértettétek egymást és valamelyikőtök megbántódik..
5/5 anonim válasza:
Véletlenül néha menj oda hozzá csak úgy dumálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!