Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyunk szerelmesek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyunk szerelmesek és így nem akarja megismerni a szüleimet. Vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A véleményetekre lennék kíváncsi.

3. hónapja vagyok együtt egy férfival (ő 30, én 25). Megismerkedésünkkor megegyeztünk, h laza kapcsolatban leszünk, mivel őt akkor dobta az akkori barátnője és én is jó pár csalódáson voltam túl. Mivel sokszor megégette magát, nem akar komoly párkapcsolatot. Szeretjük egymást mint ember, mint barát, de nincs szerelem. Sajnos a szüleim nem értenék meg az effajta kapcsolatot, de meg akarják ismerni a páromat, viszont a párom nem, mert akkor a szüleim azt hinnék, tényleg szerelemből vagyunk együtt. Én ezt tiszteletben tartom, hisz én sem szerelemből vagyok vele, de a szüleim piszkálását egyre nehezebben viselem. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, h volt e már vki hasonló helyzetben, illetve h lehet-e h mégiscsak kialakul kettőnk között a szerelem, hiszen mikor együtt vagyunk ölelgetjük, simogatjuk egymást, szóval érzelmeink vannak és jól megértjük egymást, fontosak vagyunk egymásnak, szeretjük egymás társaságát. Köszönöm a normális válaszokat és bocsi a szóismétlésekért!  (25/l)

2013. jan. 26. 00:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el ezt szerintem,ha nem "hagyományos" a kapcsolatotok akkor ennek a bemutatósdinak sincs értelme.
2013. jan. 26. 00:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.:)

Hu háát akkor csak szex pajtik vagytok, de még pluszba lelki társak is?

Szerintem előbb-utóbb tuti kialakul 1 féle erősebb érzelmi kötődés is köztetek, Te már most belé vagy esve, s szerintem Ő is csak mind a ketten féltek 1 újabb csalódástól, kérdezd meg Tőle homlok egyenest, h szerelmes e beléd...:) Többit meg ennek függvényében cselekedd!:)

Akárki mást mondd az butaság!!!

2013. jan. 26. 00:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Számomra nem világos...

Most akkor szexeltek vagy sem?

2013. jan. 26. 00:43
 4/10 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: Azt mondta, szeret, de nem szerelmes.

3. válaszoló: Igen, szeretkezni is szoktunk.

Köszi a gyors válaszokat :)

2013. jan. 26. 00:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sztem fogadd el a ,,parod,, donteset hogy nem akarja a szuleidet megismerni. A szuleid viselkedesevel reakciojaval meg ne foglalkozz ez a te eleted felnott ember vagy az csinalsz amit akarsz. Kul sztem szerelmesek vagytok egymasba csak igen mindkettotok fel a csalodastol.Ne csinalj semmit hagyd ez a kapcsolatot hadd alakuljon azt lesz ami lesz. ne beszelj vele h figylej mar te szerelmes vagy belem, mert csak elijszted
2013. jan. 26. 00:53
 6/10 anonim ***** válasza:

1. kérdésedre:

szerintem azért nem akarja megismerni a szüleidet, mert mint mondta, laza kapcsolatot akar és nem szeretne még megnősülni. Valószínűleg attól fél, hogyha bemutatod a szüleidnek, akkor ők úgy fogják fel, mintha ő egy komoly kapcsolatot, netán házasságot akarna.

2013. jan. 26. 00:54
 7/10 anonim ***** válasza:
39%

2. kérdésedre:

Én voltam és vagyok ilyen helyzetben és remélem, még leszek sokáig. Nem olyan rossz, hidd el...

:-)

2013. jan. 26. 00:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én se mutatok be olyat, akihez nem fűznek komoly érzelmek és nincs meg az elköteleződés. És én se lennék egy ilyennek kíváncsi a rokonaira, szerintem ez magától értetődik.
2013. jan. 26. 01:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged ez az állapot már aggaszt, akkor már nem csak pajtások vagytok. Részedről több van, ami kellemetlen ilyen felállás mellett.
2013. jan. 26. 05:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményeket! :)

00:57-es: Nem is vágysz arra, h komolyabb legyen?

2013. jan. 26. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!