Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítás után mennyi idő után töröltétek ki az exről készült, meg a közös képeket?
Én nem fogom kitörölni. Emlék. Előző exemről is van képem, nem csinálok vele semmit, de jó lesz visszanézni majd...
21L
Azonnal.
Azt hiszem ez különbözik férfi és nő között.
Sosem töröltem ki.
(De azért a régebbiek nincsenek is kéznél)
25L
Hát, az én barátom szerencsére kitörölte majdnem az összes közös képüket. Biztos nagyon rosszul esne, ha megtartotta volna mindet. Az az 1-2 pont elég emléknek
18/L
Mármint honnan? Facebookra alapból nem pakolok fel képeket a pasijaimmal, a gép memóriájában meg elfér, úgysem nyitogatom.
21L
mikor szakítottam vele,még aznap de legkésőbb következő nap töröltem minden képet,a srácot letiltottam+amin közös képen megvoltunk jelölve töröltem a képről magamat!Sosem nézegettem exem képeit..viszont mindenki más van aki törli van aki nem!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!