Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek a hiányérzetemmel?
Figyelt kérdés
Nekem talán még a barátomnál is kevesebb tapasztalatom van a szerelemben. Egy éve vagyunk együtt és nekem ő az első szerelmem. Fiatalok vagyunk de a kapcsolatunk a hónapok alatt nagyon megkomolyodott és barátaim és családom meglepettségére nagyon elmélyült. Érzéseink egymás iránt őszinték és a mai napig ég a köztünk első pillanattól fellobbant láng. Mint minden párkapcsolatban, mi is arra törekszünk hogy ez a láng ne aludjon ki. Szerencsére mind ketten makacsul ragaszkodunk egymás érzelmi kielégítéséhez, de mint a legtöbb pár az egymással eltöltött idő során mi is egyre többet veszekszünk. Az fáj a legjobban az egészben hogy kis dolgokon szoktam megsértődni és eleinte nagyon rosszul esett ha szótlanul szomorkodva meg sem próbált vitába szállni a szavammal. Néha még mostanában is zavar ha inkább nekem ad igazat mert tudom hogy ezzel elhalványítja a bűntudatomat amit akkor ébreszt bennem ha szavaival beigazolja hogy tévedtem és nem volt jogom rá hogy felkapjam a vizet. Ezt a játékot oda vissza dobáljuk egymás között és szerintem ez nagyon nincs így rendben.Ami viszont a kapcsolatunk erősségét bizonyítja az az hogy bár néha nagyon mélyen megbántsuk egymást, nem fordulunk többé el egymástól, hanem inkább segíteni próbáljuk a másikat abban hogy megértse mindkettőnk helyzetét. Főleg én vagyok a vitáink felbujtója amiért szégyenlem is magam mert tudom hogy belül nagyon szeret és bármit megtenne hogy boldoggá tegyen. Persze én is ugyan így érzek iránta, de bár ő azt állítja rólam hogy sokkal komolyabb és érettem vagyok mint ő én még is gyerekesnek tartom magam amiért engedem hogy féltékenykedésem közénk álljon. Szinte minden nap látjuk egymást, ritkán van hogy szükség lenne egy napra egyedül habár mostanában egyre több szabadságot igényel a barátom. Próbálom megérteni de túlságosan szeretem őt ahoz hogy nélküle töltsem a napjaim, pedig persze hogy tudom hogy ez normális. Nem élhetünk összenőve mert az nem egészséges, azt is fontos szempontnak tartom hogy nekem ő a lelki társam mindenben, az egyetlen igaz barátom és a legjobb társaságom. Ezért találom nehéznek hogy nélküle töltsem a napjaim. Sajnos mostanában főleg ezért vitatkozunk, tudom és beismerem hogy túlságosan ragaszkodó vagyok, csak mivel tudásom szinte a nullát súrolja párkapcsolatok témában, ezért nem tudom hogyan fogadhatnám el, megbántódás nélkül ha néhány eltervezett este nem úgy alakül ahogy vártam. A kérdésem a következő : mi tévó legyek a hiányérzetemmel?2013. jan. 27. 19:44
11/14 A kérdező kommentje:
tanácsok bármilyen formában? értékelném mindenki segítségét
2013. jan. 27. 19:58
12/14 anonim válasza:
A hiányérzetet nem lehet kívülről jött szavakkal feloldani. Ehhez a problémához önismeretre lenne szükség, de nem várható el egy 17 évestől, hogy letisztultan lássa a vágyainak okát és eredőjét. Bocs, hogy a koroddal jövök, de tényleg fiatal vagy a saját tudatod formálásához.
13/14 A kérdező kommentje:
nem nem, köszönöm a tanácsot, te ne haragudj amiért nem veszem figyelembe a korommal kapcsolatos részt mert ugyan jogos ha az ember azt gondolná hogy túl fiatal vagyok de szerintem fiatalon kell elkezdeni ahhoz hogy hamarabb célba érj :) ezért igen is elvárhatod tőlem hogy legalább megpróbáljam a tanácsodat. Egyébként is gondolom ha nem lennék ennyire fiatal akkor nem írnák ki ilyen kérdést nem? akkor elvárhatnád tőlem hogy magamba nézzek nem? de mivel még csak tini lány vagyok nem várom hogy komolyan vedd a kapcsolatom de azt igen hogy a problémámat igen :)
2013. jan. 27. 20:09
14/14 anonim válasza:
Én is 27 de most már nem kéne inni holnap korán kell kelni menni kell dolgozni...borzalmas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!