Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le sokan a kövéreket?
Figyelt kérdés
Szerelmi és egyebek terén is,ha valaki kövér,akkor szinte mindenki azt mondja,hogy az semmit se ér.Nem mindenki,de a többség.2013. jan. 27. 17:02
11/15 anonim válasza:
Ne cvsak másért fogyjon le hanem magáért az egészségéért is.
Aki le tudna fogyni de lusta vagy neki úgy jó, akkor az halgasson és ne rinyáljon h senkinek nem kell.
Akkor törődjön bele abba h néha mutogatni fognak rá és nehezebben talál majd társat.
Ilyen a világ.
12/15 anonim válasza:
Én azokat nézem le akik csak siránkoznak,de semmit se tesznek ellene.
Èn tudom milyen kövérnek lenni,de én tettem is ellene.
14/15 anonim válasza:
"Izzadnak is keményen, hajlatai összeérnek, gombásodik, pörsen, büdösödik..."
De jó ezt megtudni így 23 évesen bmeg... NEEEM nem izzadok jobban, nem gombásodok, nem vagyok leprás, szoktam fürödni is... Úr Isten, az ekkora gyökér emberek annyira ki tudnak borítani. -.-
15/15 A kérdező kommentje:
2013. jan. 30. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!