Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy távkapcsolat? Kinek milyen tapasztalatai vannak ilyen téren?
én csak bátorítani tudlak, egy percig se bizonytalanodj el!
én fél éve élek távkapcsolatban, 1-2 havonta tudtunk csak találkozni, de eddig nagyon jól bírom. ha minden jól alakul, akkor leghamarabb 2 és fél év múlva tudunk közelebb kerülni egymáshoz, mert addig mindkettőnk egyetemen van. minden nap beszélünk, ez nagyon fontos. vigyázz, hogy ne laposodjon el a kapcsolat, minden kis apróságot ossz meg vele, és egy percig se légy féltékeny. nem lesz könnyű, de megéri, hidd el! egy távkapcsolatnak sok buktatója van, én is nehezen vállaltam fel. de ti szerencsésebb helyzetben vagytok, mert már rég együtt vagytok, és ismeritek egymást.
ha segítettem a válaszommal, kérlek te is segits nekem azzal, hogy szavazol a képünkre [link] a lájkok nem számítanak, csak a szavazás. köszi előre is :)
kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!