Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet egy távkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aranylány kérdése:

Működhet egy távkapcsolat? Kinek milyen tapasztalatai vannak ilyen téren?

Figyelt kérdés
A párommal 1,5éve vagyunk együtt és úgy néz ki,hogy a közeljövőben kénytelenek leszünk távkapcsolatban élni,mert én még gimnazista vagyok és továbbtanulok,ő pedig Németországban fog dolgozni.Az eredeti tervek szerint érettségi után mentem volna utána,de a szüleim és a családom még nem engedi,hiszen azt akarják h tanuljak és többre vigyem,mint ők.Így maradt ez a felállás,hogy én tanulok 3évig még itthon,ő pedig kint dolgozik.Előreláthatóan 6 hetente fogjuk tudni látni egymást.Véleményeket szeretnék,hogy ez így működhet?Nem fogjuk egymást,ezért elhagyni,mert úgy gondolom,hogy attól függetlenül,hogy ő mellettem van nekem is élnem kell az életemet és megvalósítanom az álmaimat és neki is.Amint végeztem természetesen mennék utána külföldre.

2013. jan. 26. 20:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hogy hoztál egy személyes példát és megosztottad velem.A napi kommunikációt azt meg fogjuk tudni oldani szerintem skype,msn mindent bevetünk ami csak létezik webkamera.Meg fogom tudni tanulni elviselni a hiányát,és eddig eszembe sem jutott h nem fogunk kitartani egymás mellett.Nekem is szintén ő az első nagy szerelem.
2013. jan. 26. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem ráment a kapcsolatom, és bánom is hogy kiutaztam de nemvolt más választásom akkoriban.
2013. jan. 27. 21:31
 13/13 anonim válasza:

én csak bátorítani tudlak, egy percig se bizonytalanodj el!

én fél éve élek távkapcsolatban, 1-2 havonta tudtunk csak találkozni, de eddig nagyon jól bírom. ha minden jól alakul, akkor leghamarabb 2 és fél év múlva tudunk közelebb kerülni egymáshoz, mert addig mindkettőnk egyetemen van. minden nap beszélünk, ez nagyon fontos. vigyázz, hogy ne laposodjon el a kapcsolat, minden kis apróságot ossz meg vele, és egy percig se légy féltékeny. nem lesz könnyű, de megéri, hidd el! egy távkapcsolatnak sok buktatója van, én is nehezen vállaltam fel. de ti szerencsésebb helyzetben vagytok, mert már rég együtt vagytok, és ismeritek egymást.

ha segítettem a válaszommal, kérlek te is segits nekem azzal, hogy szavazol a képünkre [link] a lájkok nem számítanak, csak a szavazás. köszi előre is :)

kitartást! :)

2013. jan. 29. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!