Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy távkapcsolat? Kinek milyen tapasztalatai vannak ilyen téren?
fiatal vagy még, és ez erős elkötelezettséget igényel.. de szerintem megér egy próbát:)
de nem lesz felhőtlen minden pillanata
áh,3 évig 6 hetente?ehhez iszonyú nagy elszántság,tolerancia és türelem kéne egymás felé,és még akkor sem biztos.
akárhány távkapcsolat volt eddig a környezetemben,mind tönkrement,pedig nem Németo.-Magyaro. volt a táv
Nagyon kis esélyt látok rá:/
Az a hat hét rengeteg idő, amég nem érinthetitek meg egymást, nem ölelheted meg stb és minden találkozásnál egyre nehezebb lesz újra elengedni.
ha Te bízol benne, akkor most gyorsan töröld ezt a kérdést, mert itt csak kételyt csöpögtetnek beléd (hogy ilyen izén fogalmazzak:D)
de előtte zöldhüvelyk;):D
Kíváncsi vagyok, hogy az előttem szólóak között hányan voltak már erős érzelmeken alapuló (!!!) távkapcsolatban.
Mi 1 éve vagyunk így a párommal, szinte pont ennyiszer találkozunk, ahogy ti fogtok.
A nyarat együtt lehet majd tölteni, akkor nincs iskola. Meg a hosszabb szünetekre (tél, pl.), többnapos ünnepekre kimehetsz hozzá. Vonattal akár 7-8 óra alatt kint vagy Münchenben pl.
Nálunk úgy van, hogy nagyon ragaszkodunk egymáshoz, és nagyon szeretjük egymást. Mindenben mi voltunk egymásnak az elsők, mással el sem tudjuk képzelni...Egymásra találtunk, együtt tervezzük a jövőnket, és mindketten úgy gondoljuk, hogy ez a 2 év, amíg én tanulok, ez lesz az utolsó ami elválaszt minket.
A nyárra már szervezi nekem a munkát ott mellette, bejelenti Németországban a várost ahol lakik ideiglenes lakcímemnek, és majd oda költözök nyárra mellé. Addig meg amikor tudunk, találkozunk.
Szuper köztünk minden, skype-on minden nap beszélünk, megbeszélünk mindent, találkozni meg fantasztikus. :)
Egy szó, mint száz, annyiról szól ez a történet, hogy ha nagyon szereted a másikat, és tudod, hogy csak ő kell neked, ha úgy érzed, kincset találtál, akkor a távolság lesz az utolsó, ami szétválaszt.
Ha nekünk megy, akkor nektek is. :)
Sok boldogságot kívánok!
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!