Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet egy távkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aranylány kérdése:

Működhet egy távkapcsolat? Kinek milyen tapasztalatai vannak ilyen téren?

Figyelt kérdés
A párommal 1,5éve vagyunk együtt és úgy néz ki,hogy a közeljövőben kénytelenek leszünk távkapcsolatban élni,mert én még gimnazista vagyok és továbbtanulok,ő pedig Németországban fog dolgozni.Az eredeti tervek szerint érettségi után mentem volna utána,de a szüleim és a családom még nem engedi,hiszen azt akarják h tanuljak és többre vigyem,mint ők.Így maradt ez a felállás,hogy én tanulok 3évig még itthon,ő pedig kint dolgozik.Előreláthatóan 6 hetente fogjuk tudni látni egymást.Véleményeket szeretnék,hogy ez így működhet?Nem fogjuk egymást,ezért elhagyni,mert úgy gondolom,hogy attól függetlenül,hogy ő mellettem van nekem is élnem kell az életemet és megvalósítanom az álmaimat és neki is.Amint végeztem természetesen mennék utána külföldre.

2013. jan. 26. 20:50
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nem akarom megindokolni, de szerintem egyértelműen nem.
2013. jan. 26. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
3 év nagyon hosszú idő.:S Működhet egy távkapcsolat, de maximum olyan 1 évig. Ez elég necces már így.
2013. jan. 26. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:

fiatal vagy még, és ez erős elkötelezettséget igényel.. de szerintem megér egy próbát:)

de nem lesz felhőtlen minden pillanata

2013. jan. 26. 20:55
 4/13 anonim ***** válasza:

áh,3 évig 6 hetente?ehhez iszonyú nagy elszántság,tolerancia és türelem kéne egymás felé,és még akkor sem biztos.

akárhány távkapcsolat volt eddig a környezetemben,mind tönkrement,pedig nem Németo.-Magyaro. volt a táv

2013. jan. 26. 20:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Nagyon kis esélyt látok rá:/

Az a hat hét rengeteg idő, amég nem érinthetitek meg egymást, nem ölelheted meg stb és minden találkozásnál egyre nehezebb lesz újra elengedni.

2013. jan. 26. 21:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Igazából én bízom benne,hogy működhet,de amíg nem vagyok benne addig el sem tudom képzelni milyen érzés lehet/lesz.
2013. jan. 26. 21:05
 7/13 anonim ***** válasza:

ha Te bízol benne, akkor most gyorsan töröld ezt a kérdést, mert itt csak kételyt csöpögtetnek beléd (hogy ilyen izén fogalmazzak:D)

de előtte zöldhüvelyk;):D

2013. jan. 26. 21:07
 8/13 A kérdező kommentje:
;) :)
2013. jan. 26. 21:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok, hogy az előttem szólóak között hányan voltak már erős érzelmeken alapuló (!!!) távkapcsolatban.

Mi 1 éve vagyunk így a párommal, szinte pont ennyiszer találkozunk, ahogy ti fogtok.

A nyarat együtt lehet majd tölteni, akkor nincs iskola. Meg a hosszabb szünetekre (tél, pl.), többnapos ünnepekre kimehetsz hozzá. Vonattal akár 7-8 óra alatt kint vagy Münchenben pl.

Nálunk úgy van, hogy nagyon ragaszkodunk egymáshoz, és nagyon szeretjük egymást. Mindenben mi voltunk egymásnak az elsők, mással el sem tudjuk képzelni...Egymásra találtunk, együtt tervezzük a jövőnket, és mindketten úgy gondoljuk, hogy ez a 2 év, amíg én tanulok, ez lesz az utolsó ami elválaszt minket.

A nyárra már szervezi nekem a munkát ott mellette, bejelenti Németországban a várost ahol lakik ideiglenes lakcímemnek, és majd oda költözök nyárra mellé. Addig meg amikor tudunk, találkozunk.

Szuper köztünk minden, skype-on minden nap beszélünk, megbeszélünk mindent, találkozni meg fantasztikus. :)

Egy szó, mint száz, annyiról szól ez a történet, hogy ha nagyon szereted a másikat, és tudod, hogy csak ő kell neked, ha úgy érzed, kincset találtál, akkor a távolság lesz az utolsó, ami szétválaszt.

Ha nekünk megy, akkor nektek is. :)

Sok boldogságot kívánok!

22/l

2013. jan. 26. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem. A te példád pedig pont egy olyan, ahol nagyon előjön a hátránya... a ritka találkozási lehetőség... 6 hét rengeteg idő, túl sok.
2013. jan. 26. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!