Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja ki, hogy szeret?
Figyelt kérdés
Küldözget sziveket, idézeteket. Ölel, puszil, simogat érződik hogy szeret, de miért nem mondja ki? :) Fél?2013. jan. 26. 20:34
11/13 anonim válasza:
Láttad a Ghost című filmet? Ha nem, akkor nézd meg (dettó)
12/13 anonim válasza:
Aki igazán szerelmes, abból előbb-utóbb kibukik a vallomás. Én se akartam kimondani, féltem, próbáltam magam visszafogni, de pár hét múlva előtört belőlem. Úgyhogy attól, hogy szíveket küld meg szeretget, attól még nem biztos, hogy beléd is esett. Én is sokszor megölelem, megpuszilom a barátaimat meg van, hogy szívet küldök...
13/13 anonim válasza:
Ilyen tekintetben még bőven lehet gyerek. De az is elképzelhető, hogy nem szeret.
Nem ártana tudni a részleteket: mennyi ideje ismeritek egymást, te mennyire vagy nyitott felé, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!