Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja hogy szeret, de akkor miért nem keres?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt és kb. egy héten egyszer mindig találkozunk és akkor tényleg érezteti velem h fontos vagyok neki és szeret és mondja is h komoly kapcsolatot szeretne velem, de hogyha külön vagyunk akkor alig törődik velem, nem is hív és sms-t is csak nagyon ritkán küld. Néha írok neki h birunk e találkozni de akk van h nem is ír vissza, és néha úgy érzem h mintha zavarnám őt vagy nemtudom... De nekem ő az első pasim is úgyhogy nem is nagyon értek ehhez és nemtudom miért csinálja ezt velem...2013. jan. 9. 20:48
1/9 Mókusgyilkos válasza:
aha és a szeretet éreztetése ki merül abban h lefektet / teper azért h lefektethessen ?:D
2/9 anonim válasza:
Mert neki elég annyit mondania, hogy szeret, hogy aztán itt síránkozz. Más fele ennyiért már elküldte volna a francba, de Te kitartasz mellette, és ezt ő is látja.
3/9 anonim válasza:
Más dolga van...Nem lehet megérteni?
Szeret érezteti is veled ha vele vagy akkor mi a probléma?
4/9 anonim válasza:
A cselekedeteket nézd mindig, sose a beszédre figyelj.
5/9 anonim válasza:
Kedvel téged, ez biztos, de nem szerelmes. Barátilag szeret. Ha szerelmes lenne, le se bírnád vakarni magadról...
6/9 A kérdező kommentje:
De már mondta is nekem h szeret, meg be is akar már mutatni a szüleinek, és tervezgetni is szokta néha a jövőnket..
2013. jan. 10. 10:46
7/9 anonim válasza:
De fogd már fel, hogy nem szerelmes!!! Ha te beéred ennyivel, akkor hajrá.
8/9 anonim válasza:
De attól még lehet szerelmes, hogy van saját élete és azzal kell foglalkoznia!!!!! Nem ér rá,nem szeret más nyakán lógni,stb. ilyenről még nem hallottál???
9/9 anonim válasza:
Koptasd le! Jobban jársz! Én is jártam úgy ahogy te. Szeret, bemutatott a barátoknak, a szüleinek, de csak arra kellettem! Ha együtt voltunk, így szeretlek-úgy szeretlek.Ha nem, akkor mással volt, más csajokkal, vagy a haverokkal. Ennyi. Én észre vettem a jeleket, és gyorsan leléptem. Csak kihasznál téged, mert tudja, hogy már egy szeretlek, vagy fontos szóra elolvadsz és oda adod magad! A legjobb, ha szakítasz vele, és tovább lépsz! Nem éri meg! Ő meg közben valószínűleg jót röhög a hátad mögött! Amúgy egy sms megírása mennyi is? Kb 1-2 perc? Ennyi ideje sincs? Pffff..... Na persze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!