Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem áll szóba velem a barátnőm mert katona szeretnék lenni. Hagyjam ez már veszett ügy?
2 hete mondtam a barátnőmnek,hogy jelentkezni fogok katonának.Erre kiakadt és egyáltalán nem áll velem szóba.
Ez csak átmeneti hiszti?Vagy gondoljak a szakításra?
F20 L19
de ne legyetek már ilyen gyökerek, milyen külföld meg milyen háború? Milyen csatatér?? külföldre jelentkezni kbszott nehéz és 2ezren vannak 100 helyre kb + csak tapasztalt rangos embereket visznek.Azok se vesznek részt rendes harcokban.....Egyik haverom is katona.A gyakorlaton meg egyebeken kívül csocsóznak b+ csocsóznak.Ez nem a Csecsenföld 1.6, meg nem Laosba fogják ledobni egy db késsel a gyereket...jó hogy nem búcsú levele nem írtok neki mert elmegy vmeik laktanyába... XD
Semmi extra..Jó kis testedzés,társaság sok új dolgot lehet megtanulni.
Miért is lett törölve a válaszom?
Senki se gondolkodik ésszerűen itt? Ha katona akar lenni a kérdező, akkor fogadja el, hogy így nehéz lesz barátnőt találni. Egy normális kapcsolatban a két fél egymás mellett tud lenni. Ha ő katona lesz, akkor ez már meghiúsul. Én megértem a barátnőjét.
"de ne legyetek már ilyen gyökerek, milyen külföld meg milyen háború? Milyen csatatér?? külföldre jelentkezni kbszott nehéz és 2ezren vannak 100 helyre kb +"
Hát b+ senki nem azért megy katonának, hogy csocsózzon! Nehogy már bemeséld, hogy a katonaélet csak móka és szórakozás, mert vicces lenne! Szerinted azokat a katonákat, akiket zsákokban hoztak haza a csocsózásba haltak bele? Gondolkodj már kicsit mielőtt f.szságokat írsz!
"Az elmúlt 20 évben kb 10 katona halt meg külföldi misszióba"
Erről van szó. Gondolom az elesettek családtagjai, ismerősei nem nyugodnak meg ezen a kis számon. Bármely külföldön szolgáló magyar katona lehet a 11-edik akár már holnap. Persze a jó pénzt tesznek el a katonák nem is az, de nagy árat is fizetnek érte.
hát aki kimegy önszántából! az nyilván tudja hogy nem ibizára fogják küldeni.A többiek akik itthon vannak, meg ki fenyegeti őket ?:D
Am meg az nem honvédelem h Isten háta mögötti arab faluba védjük a jenkik pi*csáját.Már csak ezért nem mennék ki...
Jaj de elmentünk az eredeti témától...
Azért ne a az amerikai háborús filmekből induljunk már ki, hogy az ma nálunk a katonaság. Mire külföldre kijut, komoly kiképzés van, több év, nem visznek mindenkit azonnal Üzbegisztánba és "hátaztánba". Nem jön a fekete autó az összehajtogatott zászlóval. Nekem van katona ismerősöm, 3 hetente van eltáv, magasabb beosztásúaknak meg arany élete van, de ehhez inkább a Zrínyi-re kéne jelentkezned, és akkor indulsz valahonnan és tartasz valahová, szép katonai karriered lehet, ha van benned spiritusz, jó eredménnyel elvégzed a sulit és jól teljesítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!