Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon veszett ügynek tűnik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon veszett ügynek tűnik? Képes lenne átbaszni? (hosszú bocsi)

Figyelt kérdés

Húszas éveink elején vagyunk mind a ketten, lassan fél éve együtt, neki ez az első komolyabb kapcsolata, nekem volt már egy 3 éves.

Az elején az vonzott benne nagyon, hogy megbíztam benne, ami nálam eléggé ritka. Aztán szép lassan elveszett a bizalmam ..

Most hétvégén történt, hogy nála aludtam, ő az asztali gépénél tanult ZH-ra, én az ágyán a laptopján. Facebook messengeren be volt jelentkezve, egyszer csak felugrott egy ablak, valami csajjal beszélgetett, ami önmagában nem is lenne gond. Csak ott nyálzott neki, hogy ilyen-olyan szép, kb kivallatta (mi ha facebookon beszélünk sose kérdezi meg, hogy miujság, milyen volt a napom, mit csináltam aznap stb). Igazából ez a része esett szarul.

Másik dolog meg mások képeinek lájkolgatása. Én is nevetek azon, mikor valaki pitiáner dolgokon patáliázik, de ez kicsit több annál, mikor hetente belájkol egy képet, mert jóban vannak a csajjal vagy valami. Naponta, minden nap, sokat, többet ..

Nem attól félek, hogy elhagy, hanem hogy megaláz. Tisztában vagyok az értékeimmel, nem lenne egyszerű találnia mást helyettem. Mármint olyat, aki tisztességes, hűséges, őszinte stb stb nem fényezni akarom magam. Lényeg, hogy ő járna rosszabbul; aki pedig vinni lehet, vigyék, minél előbb.

Emelett viszont nagyon féltékeny és birtokló tud lenni, még ha konkrétan nem is mutatja ki. Tudom, hogy nagyon szeret, mert látszik, és rengetegszer elmondta már, hogy soha nem akar elveszíteni.

Nagyon jó embernek tartom, és rosszul viselem, mikor ez az elképzelés megrendül bennem.

Vélemény, lecseszés, bármi jöhet, amitől okosabb leszek :)

Előre is köszönöm.

2012. dec. 3. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
nekem se tetszene, de éppen ezért én messze elkerültem eddig a pasim gépét... pedig ő megmutatna mindent... de én nem akarom:( az a legfontosabb, h ő mit mond erre?
2012. dec. 3. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Mihamarabb üljetek le beszélni mert az nem jó jel hogyha egy másik lánnyal "nyálazik". Az hogy más képeit kedveli az magában nem baj viszont ha annak a lánynak a képeit kedvelgeti akivel "nyálazni" szokott akkor az már elég gáz. Lehet hogy ő olyan típus aki azt gondolja hogy neki szabad neked nem, de az is lehet hogy tudja hogy te hűséges vagy meg miegymás és így akár bele is mehetne egy-egy kalandba mert utána ugyanúgy együtt lehetnétek. Beszélj vele minél előbb hogy most hol tartatok és véletlenül megtudtad hogy egy másik leányzóval társalog szóval mondja és döntse el mit akar. :)

2012. dec. 3. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
amúgy az exemmel dettó ez volt... csak ő még bunkózott is velem:( 3 évig húztam, kevesebb ideig kellett volna:(
2012. dec. 3. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok én is. Bízom benne, de nem is. Egyik felem nagyon bízik benne, másik felem nem mer bízni mert megtanultam 100%-osan nem lehet senkiben sem. Érdekelne is hogy másokkal mit beszél, de nem is akarom tudni pont ezért, hogy nehogy csalódjak, nehogy olyan derüljön ki ami nekem fájdalmat okoz. Pedig még nagyon friss a kapcsolat, de néha (mostanában egyre gyakrabban) nagyon belém jön ez a rossz érzés. Ahogy írtad: "Nagyon jó embernek tartom, és rosszul viselem, mikor ez az elképzelés megrendül bennem." Nagyon jól írtad, ugyan így érzek én is a barátommal kapcsolatban. Pedig ő is kimutatja hogy szeret, de vannak bizonyos megnyilvánulások amik elbizonytalanítanak... A bizalmam felé hullámzó.
2012. dec. 3. 23:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Mint írtam, én sem kutakodtam, sose tennék ilyet. Most hétvégén olyan incidens volt, hogy kiakadt, hogy facebookon írtam valakinek, és miközben gépeltem, meg akarta nézni kinek, erre én kiléptem az ablakból (nem mintha nem láthatná, egyik közös ismerősünkkel beszéltem, teljesen semleges témáról. Csak szerettem volna, hogy ő is érezze, milyen ez. Nem szokott telefonzár lenni a telóján, de mikor hétvégére megyek, csinál). A magyarázata az volt, hogy ő sem beszél mással facebookon, mikor velem van. Először hazudott a képembe, még ha nem is olyan durvát (végtére is, lehet semmit nem jelentenek neki), de hihetetlen szarul esett.

Hasonlóképpen érzünk, utolsó :) Viszont én nem is akarok bízni benne sajnos, az előző kapcsolatomban nagyon sérültem. De nem is akarom, hogy ezt a terhet ő is cipelje, ezért inkább hallgatok, mint minden apróságon veszekedjek.

Milyen megnyilvánulásokra gondolsz amúgy?

2012. dec. 10. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!