Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom jövő héten bulizni szeretne menni nélkülem a haverjaival, úgy, hogy egész éjjel kimarad. Ti nyugodt lelkiismerettel elengednétek?
Figyelt kérdés
este 5kor menne és csak valamikor másnap délben jönne. Első ilyen alkalom lenne és rengeteg lány barátja van. 22L,25f2013. jan. 26. 14:08
21/28 anonim válasza:
15 vagyok, nem tudom, nálunk ilyen még nem volt. Olyan persze van, hogy találkozunk barátokkal és nincs ott a másik, nem akaszkodunk egymás nyakára, meg nem is vagyunk összenőve. De szórakozni azért együtt megyünk, olyan meg pláne nincs, hogy a másik is akar jönni és visszautasítjuk. Nekem ez furcsa lenne.
22/28 anonim válasza:
Ha már így alakult, te nem tudnál szervezni valami bulit magadnak arra az estére a barátaiddal? Legalább nem agyalsz otthon, hátha még jól is érzed magad, az idő is gyorsabban telik.
23/28 A kérdező kommentje:
Én is betervezek majd valamit, áthívom a barátnőimet egy jót beszélgetni szerintem :) ugy biztosan könnyebb lesz :)
2013. jan. 26. 14:47
24/28 anonim válasza:
El is mehetnétek valahova ti is bulizni. Akkor garantáltan hamar eltelik az este, sőt lehet, hogy még te érsz később haza. :)
25/28 anonim válasza:
Mi vagy te az anyja vagy a gyámja, hogy így fogalmazod meg a kérdést, hogy "elengeded"? A párodat kiskorúsítottad, hogy megszabd neki, hogy elmehet-e? Ilyenkor teszem össze a két kezem, hogy én sose voltam ez a típusú nő...
26/28 anonim válasza:
Valahogy kicsit én is úgy érzem, mint az előző válaszoló, nem vagyok az a típusú nő, aki megtiltsa a párjának, hogy elmenjen szórakozni. Viszont én inkább azért teszem össze a kezem, hogy a párom nem olyan típusú, aki ne vinne magával, ha szórakozni megy és hogy a kapcsolatunk nem olyan, hogy ne érezné ugyanolyan jól és felszabadultan magát, sőt jobban, ha én is vele bulizok. :)
27/28 anonim válasza:
Én is bízom a páromban,mivel Ő rendszeresen bulizik a haverjaival.Mindig hív engem is,ha kanbuli van direkt,akkor nem tartok vele.Egyébként visz engem is.
Ha mégis úgy alakul,hogy nem tudok menni,áldásom rá,menjen.
Mondjuk neki fiú haverjai vannak szinte csak,szóval ezért nem aggódom.
De egyébként volt már rá példa,hogy lány is ment velük,olyankor féltékeny voltam,de magamban tartottam,mert tudtam,hogy hülyeség,és inkább jó bulizást kívántam neki :)
Eddig tudtommal nem élt vissza a bizalmammal (kip-kop),ha szeret téged akkor ne félj :)
Jah,és többször volt már olyan,hogy nem mentem vele,és részegen felhívogatott,hogy mennyire szeret engem :)
23/L
28/28 anonim válasza:
Szerintem nincs abban semmi, ha néha nélkülem megy el a párom szórakozni. Valahogy sose rágtam tövig a körmön azon, hogy úristen, vajon most mit fog csinálni a csajok között. Ha valaki ilyenen forgatja magát, az arról szól, hogy a saját önbizalomhiányát és társfüggőségét vetíti ki a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!