Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez igy normális? Olyan mintha...

Ez igy normális? Olyan mintha egész éjjel pörögne az agyam.

Figyelt kérdés

Nagyon sok emlékem van reggel hogy felriadtam éjjel (vagy talán még csak félálomban voltam) és olyan volt mintha az agyam egy számítógépes játékkal "játszana" csak fel gyorsitva. Ezen kívül nagyon sok értelmetlen rövid kis álomfoszlány. Nap közben is sokszor eszembe jut pl. a cipőfűzőmről is, hogy álmodtam vele. Ez igy van sok tárgynál. Egy durvább éjszaka után előfordul vagy 10-15ször is. Hosszabb - rövidebb részletek. Szóval van amikor rengetegszer van amikor meg szinte semmi. Ez a stressztől lehet? Vagy túl sokat játszok gépen?

Bocsi a helyesirási és fogalmazási hibákért, ha vannak, de mobilról vagyok és igy nem látom át annyira.

2013. jan. 20. 00:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Simán csak beugranak részletek az éjjeli álmaidból... ez miért baj?
2013. jan. 20. 04:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert túl sokat àlmodok. Nagyon sok kicsit.
2013. jan. 20. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenki sokat álmodik, csak általában nem emlékszik rá, elvileg ilyenkor dolgozza fel az agy az aznap történteket és ahogy egyre később lesz úgy az álmok egyre jobban eltávolodnak a valóságtól. Szóval ha sokat játszol nem meglepő, hogy az álmaidban is "játszani" fogsz.
2013. jan. 20. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez így van. Átlagban 6-8szor álmodik az ember egy éjjel során, de persze a legtöbb ember nem emlékszik az álmaira egyáltalán, vagy csak nagyon kevésre, mert nem foglalkoznak az álmokkal eleget.

Viszont ettől még ugyan úgy álmodnak ők is.

2013. jan. 20. 15:20
 5/7 A kérdező kommentje:
értem, akkor csak annyi lehet hogy fel ébredek sokszor, ezért emlékezhetek ennyire.
2013. jan. 20. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem csak az ébredésektől függ.
2013. jan. 20. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:

tök normális.

nekem volt már olyan mikor sok játék után egy az egyben a játékról álmodtam, na az kellemetlen érzés volt utána.

2013. aug. 22. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!