Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Egész nap valamil...

Ez normális? Egész nap valamilyen zene megy a fejemben!

Figyelt kérdés
Gondolom nem vagyok ezzel egyedül, de komolyan nagyon idegesítő, egész nap a fejemben megy valamilyen zene (néha olyan, amit utoljára fél éve hallgattam) és ráadásul- tudom, h nagyon furcsán hangzik- szinte olyan tiszta minőségben vagyok képes hallani, mintha éppen hallgatnám! A baj csak az, hogy gyakran egyszerűen nem tudom befolyásolni, és akármiről akarok gondolkodni, ott motoszkál a zene a fejemben és néha tényleg nem tudom egyszerűen leállítani. Mi erről a véleményetek?
2009. aug. 29. 15:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor el szoktam énekelni azt a dalt, ami éppen a fejemben jár :D Akkor meg tudok nyugodni, és egy kicsit másra is tudok koncentrálni. Ha pedig emberek között vagyok, akkor fogok egy papírt, és leírom a dal szövegét.
2009. aug. 29. 15:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Nekem ez olyan 10 éves koromban volt és tiszta ideges voltam mindig, hogy nem bírom elfelejteni és valahogy csak sikerült ha jól emlékszem vagy meghallgattam azt a zenét vagy elkezdtem társalogni a lényeg, hogy az agyadat tereld el erről akármivel csak foglalkozzon mással!

2009. aug. 29. 15:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
"szinte olyan tiszta minőségben vagyok képes hallani, mintha éppen hallgatnám" - ezt úgy hívják, belső hallás, és igen, ilyen velem is van, hogy... nem tudok énekelni, de úgy hallom magamban, mintha hallgatnám a gépen, minden szólamot hallok, stb. :D
2009. aug. 29. 15:51
 4/18 anonim ***** válasza:
34%
lehet te vagy Eli Stone a sorozatból
2009. aug. 29. 17:44
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

ehh, ismerem.

volt, h fél éjszaka nem bírtam aludni, mert NEM ÁLLT LE A ZENE AZ AGYAMBAN ARRGH és nem akartam hallani, nemnemnem...

máskor napokig üldöz egy-egy szám v zenei részlet, sőt hetekig, álmomban is hallom... és igen, szinte jobb minőségben, mint "normálisan".

2009. aug. 29. 21:56
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak normális, nálam is sokszor van, általában azt szoktam hallani, amit utoljára hallgattam előtte :) Ha épp nem ciki, akkor dúdolgatom :D vagy rajzolok rá valamit.
2009. dec. 13. 20:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja velem is ez szokott lenni. Csak nálam még egy lapáttal rá is tesz, hogy mostanában dúdolom amit hallok. Szóval elég gáz, hogy beszél valaki hozzád te meg dúdolgatsz magadba.. xD Itthon meg egyfolytában éneklek mert megy bennem a zene. Hozzá kell tennem szörnyű a hangom..
2009. dec. 13. 20:41
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon sokszor van ilyen. Ilyenkor beteszem azt a zenét, amit inkább hallgatnék a fejemben, lejátszom 2x és semmi probléma :D

nálam azok a számok is szokták ezt csinálni, amiket ki nem állhatok! :S Az nagyon gáz... Pláne, ha nincs alkalmam kiverni a fejemből... :S

2009. dec. 13. 22:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt bírom mikor zenét hallgatsz és kikapcsolod tisztán hallod mintha menne tovább a zene csak a füledben van. Legalábbis nálam ilyen szokott lenni
2009. dec. 14. 11:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

én azt szoktam csinálni h elkezdek egy teljesen más zenét ,,lejátszani,, a fejemben!:D

érdekes amikor a két zene összekeveredik..de az én agyam kettőt nem tud egyszerre lejátszani és akkor többnyire abbahagyja!:D akkor van gáz ha nem h abbahagyná de azt a másik számot kezdi el játszani..:D

de szerencsére ez nem nagyon szokott előfordulni..xD

2009. dec. 14. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!