Ez normális? Egész nap valamilyen zene megy a fejemben!
Figyelt kérdés
Gondolom nem vagyok ezzel egyedül, de komolyan nagyon idegesítő, egész nap a fejemben megy valamilyen zene (néha olyan, amit utoljára fél éve hallgattam) és ráadásul- tudom, h nagyon furcsán hangzik- szinte olyan tiszta minőségben vagyok képes hallani, mintha éppen hallgatnám! A baj csak az, hogy gyakran egyszerűen nem tudom befolyásolni, és akármiről akarok gondolkodni, ott motoszkál a zene a fejemben és néha tényleg nem tudom egyszerűen leállítani. Mi erről a véleményetek?2009. aug. 29. 15:16
11/18 anonim válasza:
Ez teljesen normális.Velem is volt már ilyen pl egyszer csak eszembe jut a tavaszi szél és az megy a fejemben egész nap de tényleg elég nehéz elvonjam a figyelmemet róla iskolában eléggé nehéz ilyenkor a helyzet:D
19/f
12/18 anonim válasza:
Az én fejemben folyton folyvást megy ez, de am sztem normális :D
13/18 anonim válasza:
Nekem a skype HÍVÁS HANGJA ment 8 órán keresztül a fejemben :@
14/18 kovacsattila1991 válasza:
Én nagyon szeretem ezt. Nen zavar mert tudom hogy teljesen normális dolog,és minden embernél van ilyen. Általában ha meghallgatom gépen ami megy bent,akkor utána elcsendesedik:D Jobb mint az egész napos saját magad kommentelése.Igaz ez egy betegségnek köszönhető,de egy kis antipszicho(kventiax) megoldja a problémát szerencsére.Na az elviselhetetlen. A zene nagyon jó. Állandóan zenét hallgatok ha tehetem. Sőt sétánál gyors ütemeset hallgatok(headseten),aztán gyorsan ütemre lépkedek:D Ez javítja az álloképességemet is. De van ha senki nem lát este,akkor félig lépkedek,és félig táncolok ütemre:D Lényeg nekem nagy boldogságot okoz. Aztán az sem zavar ha bent megy a fejemben:) Az angolok fülféregnek nevezik a "jelenséget".
15/18 veragecska válasza:
Ebben a tèmàban èrintettek, nèzzetek utàna mik törtènnek az agykutatàs terèn. mind kontrol, darpa...
De ez se kutya; [link]
16/18 laji2 válasza:
Hogy rendben lévő-e vagy nem, azt nem tudom. Így hát csak egy adalék. 60 évemből legalább az elmúlt ötvenben MINDIG zenét hallok magamban, ha üresjáratban van az agyam, tehát nem beszélgetek, olvasok stb. Mint ahogy ténylegesen is zenét hallgatok minden üres percemben, járás közben stb.
17/18 laji2 válasza:
(Az előző vagyok, kiegészítés.) ...vagyis a belsőmből akkor szól a zene, ha a fülemen nincs fej-/fülhallgató, pl. zuhanyozás közben.
18/18 laji2 válasza:
(Az előző vagyok, 2. kiegészítés.) Eszembe jutott még egy kivétel: ha természetben vagyok. Akkor a madarakat hallgatom meg a tájat csodálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!