Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom jövő héten bulizni szeretne menni nélkülem a haverjaival, úgy, hogy egész éjjel kimarad. Ti nyugodt lelkiismerettel elengednétek?
Figyelt kérdés
este 5kor menne és csak valamikor másnap délben jönne. Első ilyen alkalom lenne és rengeteg lány barátja van. 22L,25f2013. jan. 26. 14:08
11/28 anonim válasza:
5-és te láttad már a barátnődet másik 4 csajjal együtt bulizni? Na látod...
12/28 anonim válasza:
A konferenciákról már ne is beszéljünk.
13/28 anonim válasza:
Mi az, hogy "elengedni"?? Felnőtt ember! Attól még, hogy együtt vagytok, nem leszel az úrnője, hogy ne "engedd el"!
14/28 A kérdező kommentje:
Mindegy, reménykedem benne, hogy nem minden pasi ugyanolyan és megpróbálom nyugodt szívvel átvészelni azt az éjjelt. Végülis ha idegeskedem, vagy hisztizek, azzal semmit nem érek el, csak rontok a helyzeten.
2013. jan. 26. 14:28
15/28 anonim válasza:
Én nem nagyon érteném, hogy ha nem kifejezetten fiú buli lesz, akkor én miért nem mehetek?
16/28 A kérdező kommentje:
15-ös, ez az amin én is kicsit fenn akadtam, de azt mondja, hogy most egyedül szeretne menni.
2013. jan. 26. 14:32
17/28 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy egy pasi minek akar ilyen buliba menni a barátnője nélkül.
Jó, 25 éves...Na, ezért nem kezdtem soha 25 évesekkel.
19/28 anonim válasza:
Szia!
Nyugodt szívvel "elengedheted". Kell néha a férfiaknak, hogy a haverokkal bulizzanak , barátnők nélkül. Jobban el tudják magukat ereszteni, és nem a csajozásra gondolok, hanem a piázásra. Nálunk is előfordul kb. havonta, hogy a párom a haverjaival megy iszogatni, én pedig ilyenkor találkozom a barátnőimmel, és szintén ki tudom ereszteni a gőzt. :)
Azokra pedig ne is figyelj, akik csak azért járnak erre az oldalra, hogy belerondíthassanak más életébe, ők valószínűleg magukból indulnak ki.
20/28 anonim válasza:
Kinek mi, az én férjem nem akar sose nélkülem menni sehova, még úgy kell piszkálnom hogy szervezzen néha csak haverokkal valamit! Úgyhogy olyan úgyse lenne hogy más lányokkal meg, engem meg lepattint, viszont ha meg csak haverokkal akar annak meg örülök, hadd szocializáljon, úgyis tudom hogy nem olyan aki megcsalna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!