Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas emberek gondolok itt a 190+ os személyekre, gáznak számítanak? Van esélyük? Mer én úgy vettem észre, hogy a lányok félnek a magas emberektől.
Én is 190 magas vagyok, sokra nem megyek vele.
Az a baj ezzel a magasággal, hogy itt a csajok - mint a 38-as válaszoló is - hatalmas (szó szerint) elvárásokkal viseltetik irántunk. Értem azt ez alatt, hogy rögtön elite minőségű szexet és hatalmas bránert várnak - szóval ami elégséges méret egy 175 körüli embernek (15) az nálunk már "hűdegáznak" minősül, hiába vastagabb, mint az alacsonyabbaknak (mármint nálam vastagabb)
Szóval nem jó 190 magasnak lenni, ha mellé csak 15 centis bránerrel vert meg az ég. Ha meg még kevesebbel az még rosszabb, tőlünk "elvárás" a 18... Mondván aki ilyen nagy annak lent is kötelező nagynak lenni. Ami nálam be is jött lábamnál... De a kettő közt sajnos csak átlagos az átlagos emberek közt is, hát még a magasaknál. Na jó az igazságban az is benne van, hogy 100 kiló körül vagyok az ideális 80-hoz képest. (lehet ebben még benne lenne +3 centi...?)
Slender Man? :D
Én 183 vagyok..és 17 korú..
Ez még megfelel a lányoknak.. :'D
Barátom 190 cm, nincs gond, felérem és tetszik hogy olyan magas és testes.
Az első barátom sem volt kisebb, ő 195 cm volt.
nem "gáz", hiszen rengeteg magas lány van, akiknek magas pasi kell
én viszont félek tőlük, ösztönösen félek mindenkitől aki nálam jóval erősebb (tudom, egyéni probléma)
volt egy 2m-es pasi aki akart járni velem, de én sokalltam a 170 centimmel
ált. 170-180 centisekkel jövök össze, de rengetef ismerősömnek bejönnek ettől még a magasabbak
alacsonyabbként (régen olyan 160 körül) sem jártam soha sokkal magasabbal
164 cm vagyok, párom 195. Amúgy megfelel az olyan sztereotípiáknak, hogy nagy ember, nagy szerszám, fantasztikus szex, bár tekintve, hogy első barátom, így nem éppen az effajta tevékenysége nyűgözött le. Amikor megismertem, én is kicsit megijedtem, hogy nagyon magas, de amúgy számomra rendkívül vonzó, mégha azóta növesztett egy kis szerelempocakot is. A személyisége meg hát hűűű. 2 derék ember kitelne belőle, akkora szíve van, kár, hogy nincs több ilyen ember a földön.
Mondjuk ilyen magassághoz szerintem testalkat is kell, mert pl. osztálytársam 180+ nagyon vékony, ő nagyon taszítóan hat számomra. Ilyen magassághoz a kisportoltság és a mackós alkat illik szerintem.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!