Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas emberek gondolok itt a 190+ os személyekre, gáznak számítanak? Van esélyük? Mer én úgy vettem észre, hogy a lányok félnek a magas emberektől.
Én is 190 vagyok asszem, szóval tudom, hogy tényleg félnek tőlünk. Én meg még pluszba széles is vagyok + fenyegető az aurám (nem tudok mosolyogni, a tekintetem amolyan "hagyjál békén vagy meghalsz" jellegű - ez a védelmi mechanizmusom, hogy ne támadjanak meg a C betűsök, csövesek meg a többi aljanép - ami eddig be is jött, de csajoknál így kb. örök esélytelenség.
Ráadásul ami még így instant lehetetlen az a "stílusos" öltözködés. Egyedüli stílus ami követhető így az az öltönyben parádézás, mert az van a méretünkben. De cipő még inkább horror nekem ötvenes lábbal.
Nekem nincs semmi bajom azzal ha valaki magas, volt már magas barátom, kettő is, mindkettő 194cm, és vannak még 190+ magas haverjaim, szerintem tök jó nekik, hogy magasak.
Bár nekem az alacsony srácokkal sincs bajom, alacsonyabb barátom is volt, szerintem a magasság nem meghatározó.
22L
odavannak érte a nők.
pl the rock folyamatosan évek óta ott van a legkívántabb férfi sztárok között és 196 centi.
meg alapból odavannak a pankrátorokért,akik nemcsak hogy óriások,még ki is vannak gyúrva.
Nekem bejönnek a 190 centis pasik. :)
22l
Én szeretem a magas srácokat, ha jól is néznek ki mellette. Az én barátom 190 cm és nagyon szeretm, hogy viszonyleg magas.
Meg azt mondják a magas férfiak jók az ágyban ;)
Úúú,én imádom olvasni hogy vagytok 190+ srácok:)
Magas lévén nem félek a még magasabbaktól,sőt:)Az ilyeneket veszem észre legelőször,ők lennének az álompasi jelöltek...végül is,ki ne szeretne magassarkút hordani,és nőnek érezni magát?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!