Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas emberek gondolok itt a 190+ os személyekre, gáznak számítanak? Van esélyük? Mer én úgy vettem észre, hogy a lányok félnek a magas emberektől.
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 23:41
21/50 anonim válasza:
Én 197cm vagyok,buknak rám nők.Néha úgy érzem,ha igazán akarom,bármelyiket megkaphatom,ez komoly.A barátnőm174cm,imáád:)Kamasz koromban kicsit depis vtam emiatt,de ma már tudom,h ez áldás:)23/f
23/50 anonim válasza:
Mivel 179 cm magas vagyok, nekem elebe 180 + az ideális.
Hsatár a csillagos ég:-)
24/50 anonim válasza:
A magas lányoknak ez az ideális, mert ennyire magas pasi mellett tényleg nőnek érezhetjük magunkat, pl. akár magassarkút is felvehetünk. Azért az lelombozó, amikor összejövök valakivel és válogatnom kell, hogy akkor most melyik cipőmet vehetem fel és melyiket nem.. Melletted az összeset felvehetjük. :)
25/50 anonim válasza:
Dehogy gáz! Álompasi!Miért félnénk? Én 170 cm vagyok,és mindig kizárólag magas pasikkal jártam, nem egy volt, aki 190 cm feletti volt. Egy magas lánynak ez kell! engem az frusztrált mindig, ha alacsony volt a pali, ez kizáró ok szinte. 180 cm a minimum, hogy még a magassarkúval se legyek magasabb. Ez férfias! Csak a pici csajok félhetnek esetleg ettől, bár erre is láttam ellenpéldát, ott ők elfogadták egymást a 30 cm különbséggel, mert a csaj 160 cm volt, csak a környezet bámulta meg őket.
26/50 anonim válasza:
Egyet kell értsek az előttem szólóval. 150cm-es csaj ismerősömnek az alsó határ pasik terén a 190cm!
27/50 anonim válasza:
inkább legyen magas..... :)) mert mostanában egyre több a lányoknál is 175-80 cm magasság..... de nekem is magas (195 cm) pasim volt... pedig én 163 centi vagyok.... szerintem nem hátrány.... sőt!
29/50 A kérdező kommentje:
én is annyi vagyok :D
2013. ápr. 20. 15:32
30/50 anonim válasza:
Ugyan már, miért lenne hátrány vagy gáz. Nekem volt alacsonyabb(kb 170 cm) és magasabb (185cm +) barátom is, de engem ez nem igazán érdekel(t). Nem az a lényeg -szerintem-, szóval ne parázz(atok) ezen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!