Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak innen talpra?
Túl érzelgős vayg, túl kapcsolatfüggő. Ez hatalmas hátrány. Öld ki a maradék érzelmeket is magadban, és vesd bele magasd a sűrejébe. Ha jó nő vagy,akkor nyomás egy fekete feszülős cicaruházat, és kaparj össze szexparnereket, pörgesd ezerrel az életet amíg fiatal vagy és kész. Élvezd, sodródj az árral, vagy menj el prostinak, még sokat kreshetsz is. Jól járunk mindannyian.
De te túl kapcsolatfüggő vagy. Ez nem jó.
Én is állati jól megvagyok barátnő meg barátok nélkül. El kell menni könnyűszexre, és kész.
ez furcsa, én mindig úgy csinálom, hogy nem gondolok minden részletre, nem fárasztom a fejem, mindenféle kérdéssel, csakis válaszokkal, és eddig még semmilyen problémám nem volt az életben semmilyen területet.
Amibe belekezdek azt be is fejezem legyen az bármire.
De nem kérdések hanem válaszok jelennek meg a fejemben.
első voltam.
Szerintem az igaz barátság az max a kisiskolások közt van akik együtt játszanak a szőnyegen. A többi képmutató érdek viszony, vagy felületes csak haverok. Még anyámék akik más család"barátjaikkal" járnak össze azokat is kibeszélik.
Ennyit erről. nekem sincs egy barátom sem, igaz kattant vagyko, antiszoc, így nem is lehet az ember arccal öszinte csak ilyen fos helyeken mint a netes fórumok.
Elég a felületes viszony is, ha van akire ráköszönsz aztán kész. Igaz barátokat ugysem lehet nagyon találni, nem nagyon vannak. A legtöbb embernek csak haverjai vannak max, meg nője akit dug,aztán megcsalja aztis a fenébe. Nők meg fordítva ugyanez. Ez egy hazug világ, olvadj be, ne lázad ellene, légy te is az,és ne álmodozz utópisztikus elképzelésekről. igaz barát nem jár mindenkinek, csak a legszerencsésebb pár embernek.
Max ha bekerülsz egy börtönbe, majd ott lehet igaz barátokat találni, kint nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!