Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak innen talpra?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan egyedül érzem magam. Óriásit csalódtam a barátomban. Nincsenek barátaim, nem számíthatok senkire. Mit tegyek, ha tényleg nincs olyan ember, akihez odamehetnék, és elmondhatnám, hogy mi a baj. Nem tudok bízni senkiben, mindenki átvert, megbántott, hazudott, hogy bízzak meg újra valakiben? Nagyon tudok szeretni, ragaszkodó vagyok, rám bárki bármikor számíthat, sosem élnék vissza senkinek a bizalmával. Ha újra adok esélyt, akkor is újra hazudnak nekem. Miért van ez? Mit tegyek? Ilyenkor mi van? Hogyan éljek így? Találok valaha olyasvalakit, aki nem fog bántani? Akire számíthatok? Akivel szeretjük egymást? Van még olyan, aki őszinte kapcsolatra vágyik? Párkapcsolat, barátság, bármi. Vagy csak én vagyok ilyen hülye? Azt sem lehet mondani, hogy nem tudok megbocsátani, mert azt teszem, de mégis újra és újra ezt élem át. Csak arra vágyok, hogy ne hazudjanak nekem. Ez akkora kérés? Hogyan álljak innen talpra?
2013. jan. 25. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. jan. 25. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
hát igen nem egy utolsó dolog lenne tudni hogy gyermek vagy még vagy idősebb
2013. jan. 25. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Túl érzelgős vayg, túl kapcsolatfüggő. Ez hatalmas hátrány. Öld ki a maradék érzelmeket is magadban, és vesd bele magasd a sűrejébe. Ha jó nő vagy,akkor nyomás egy fekete feszülős cicaruházat, és kaparj össze szexparnereket, pörgesd ezerrel az életet amíg fiatal vagy és kész. Élvezd, sodródj az árral, vagy menj el prostinak, még sokat kreshetsz is. Jól járunk mindannyian.

De te túl kapcsolatfüggő vagy. Ez nem jó.

Én is állati jól megvagyok barátnő meg barátok nélkül. El kell menni könnyűszexre, és kész.

2013. jan. 25. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:

ez furcsa, én mindig úgy csinálom, hogy nem gondolok minden részletre, nem fárasztom a fejem, mindenféle kérdéssel, csakis válaszokkal, és eddig még semmilyen problémám nem volt az életben semmilyen területet.

Amibe belekezdek azt be is fejezem legyen az bármire.

De nem kérdések hanem válaszok jelennek meg a fejemben.

első voltam.

2013. jan. 25. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz! Maradhatunk anonimok, ha gondolod... :)
2013. jan. 25. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Aki ezt teszi veled, azzal minden kapcsolatot meg kell szakítani. Innen már csak felfele vezet az út. Egyszer még mosolyogva fogsz visszatekinteni erre az időszakodra.
2013. jan. 25. 20:16
 7/9 A kérdező kommentje:
20 L Úgy érzem, hogy nem vagyok kapcsolatfüggő. Elgondolkodtam már ezen. Nekem nem kapcsolat kell (hogy legyen barátom) vagy legjobb barátnő. Egyedül is tök jól elvagyok. Egyszerűen csak azt nem értem, hogy miért nem tudok barátokat szerezni, miért hazudik mindenki, kihasznál, elmondják a titkaimat. Olyan jó lenne vkihez odamenni, aki őszintén megmondja, hogy mit gondol, aki hozzám is fordulhat, ha akar. Úgy érzem ha összeomlik az életem, nem tudom egyedül feldolgozni, nem tudom magamba zárni. Akkor ne bízzak meg senkiben 100 %-osan?
2013. jan. 25. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az igaz barátság az max a kisiskolások közt van akik együtt játszanak a szőnyegen. A többi képmutató érdek viszony, vagy felületes csak haverok. Még anyámék akik más család"barátjaikkal" járnak össze azokat is kibeszélik.

Ennyit erről. nekem sincs egy barátom sem, igaz kattant vagyko, antiszoc, így nem is lehet az ember arccal öszinte csak ilyen fos helyeken mint a netes fórumok.

Elég a felületes viszony is, ha van akire ráköszönsz aztán kész. Igaz barátokat ugysem lehet nagyon találni, nem nagyon vannak. A legtöbb embernek csak haverjai vannak max, meg nője akit dug,aztán megcsalja aztis a fenébe. Nők meg fordítva ugyanez. Ez egy hazug világ, olvadj be, ne lázad ellene, légy te is az,és ne álmodozz utópisztikus elképzelésekről. igaz barát nem jár mindenkinek, csak a legszerencsésebb pár embernek.

Max ha bekerülsz egy börtönbe, majd ott lehet igaz barátokat találni, kint nem igazán.

2013. jan. 25. 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor nincsenek tényleg őszinte kapcsolatok? Mármint amiket hallok, hogy vki az anyukájának mindent elmondhat, azok a barátságok, amiket látok, azok sem igaziak? És a párkapcsolatok, mindenhol titkok vannak, megcsalás? Más nő, más férfi?
2013. jan. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!