Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhesen hízás? Volt valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen hízás? Volt valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

22. hétben vagyunk, de már híztam 7 kg, mindig is vékony testalkatú voltam, és most nagyon furcsa h ennyit híztam, imádom a pocimat, de reggel amikor felöltözök és tükörbe nézek mindig elszomorodom, emiatt a szexuális életünk is megromlott, a férjem mindig mondja h szép vagyok, de én nem tudok túl lépni ezen!

mindig arra gondolok h a férjem olyan alakkal ismert meg és szeretett belém, most meg így nézek ki!

férfik és nők véleményére is kíváncsi lennék, h ki h élte meg ezt a helyzetet?

2013. jan. 25. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
ebben mi az érdekes? szinte minden nő szed fel +kilókat a terhesség alatt
2013. jan. 25. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
A vékony testalkatodnak mondj búcsút egy időre.(örökre, ha nem dolgozod le)
2013. jan. 25. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez ilyenkor természetes dolog...nem is tudom h lehet ilyen hülyeséget kérdezni annak aki terhes.
2013. jan. 25. 19:37
 4/8 -=Koldus=- ***** válasza:
Gyakorlatilag majdnem minden nő meghízik terhessége alatt. Van olyan ismerősöm aki több, mint 20 kilót szedett fel. Törődj bele. Majd ha megszültél utána lehet meg sem fog rajtad látszódni, ha meg igen, kis testmozgással letornázod a felesleget.
2013. jan. 25. 19:38
 5/8 A kérdező kommentje:

persze oké amit írtok, mindenki hízik, de az ember arra nem tud felkészülni h ezáltal a teljes teste megváltozik és h erre h fog reagálni!

nyilván ez a pasiknak is furi h a feleségük teste ennyire változik!?

2013. jan. 25. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb pasit nem éri meglepetés.:)
2013. jan. 25. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 3 van. Az elsővel sokat szedtem fel. A másik kettővel semmit. Ez még nem változás. Ez semmi majd ha folyik a tej és nagyok lesznek a melleid, szóval ez még semmi. bár minden nő más.
2013. jan. 25. 20:23
 8/8 A kérdező kommentje:

nyilván mind2n szerettük volna őt és már most nagyon szeretjük és várjuk h megszülessen!

de szeretném azt is ha a férjemmel a kapcsolatom nem változna és én azt érzem h ez már most nagyon nehéz!

2013. jan. 25. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!