Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen hízás? Volt valaki ilyen helyzetben?
22. hétben vagyunk, de már híztam 7 kg, mindig is vékony testalkatú voltam, és most nagyon furcsa h ennyit híztam, imádom a pocimat, de reggel amikor felöltözök és tükörbe nézek mindig elszomorodom, emiatt a szexuális életünk is megromlott, a férjem mindig mondja h szép vagyok, de én nem tudok túl lépni ezen!
mindig arra gondolok h a férjem olyan alakkal ismert meg és szeretett belém, most meg így nézek ki!
férfik és nők véleményére is kíváncsi lennék, h ki h élte meg ezt a helyzetet?
persze oké amit írtok, mindenki hízik, de az ember arra nem tud felkészülni h ezáltal a teljes teste megváltozik és h erre h fog reagálni!
nyilván ez a pasiknak is furi h a feleségük teste ennyire változik!?
nyilván mind2n szerettük volna őt és már most nagyon szeretjük és várjuk h megszülessen!
de szeretném azt is ha a férjemmel a kapcsolatom nem változna és én azt érzem h ez már most nagyon nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!