Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, de nem élvezem vele a szexet. Voltatok már ilyen helyzetben?
Nem voltam ilyen helyzetben, azaz pont ilyenben nem.
Olyan volt, hogy unalmas volt vele a szex, 3 hónapig igyekeztem segíteni a helyzeten, de ő ellenállt. Így szakítottam. Szerintem rossz szex mellett nem lehet jó kapcsolat... Szerintem...
Voltam ilyen helyzetben. Nem a rossz vagy inkább nem elég jó szex miatt szakítottunk, azért nem szakítottam volna.
A szexben az volt a gond, hogy nem volt nekem elég az előjáték, a másik, hogy nagyon tapasztalatlan is vagyok. Szerettem volna, ha többet simogat, és hüvelyi orgazmusom sem volt még. Egyébként figyelt rám, csiklóorgazmusom minden együttlét alatt volt. Mindig kívánt engem, én már a kapcsolat végén nem kívántam a szexet.
Volt ilyen velem, de lelki okai voltak, amiről nem ő tehetett, hanem a korábbi rossz tapasztalatok. Sokat segített nekem átjutni ezeken a nehézségeken és később nagyon jó lett a szex is. Szerelmes voltam.
Amúgy nem mindegy hogy szereted. kedveled, ragaszkodsz, mert ő a partnered, vagy valóban szerelmes vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!