Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különleges érzelmi kapcsolat alakult ki a tanárommal, aki azonban nős és van 2 kisgyereke is. Egyértelművé tette, hogy szeretné szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 01:46
11/16 anonim válasza:
Én nem török pálcát feletted. Szerintem feküdj le vele, ha tetszik. HA valaki mást keres valószínűleg otthon van probléma, amit nem akar, vagy nem tud megoldani, de ez most lényegtelen. Tehát, ha nem téged fog gyömöszölni majd fog mást. Így aztán ne is érezz bűntudatot, ha szétszakad a családja az egyes egyedül az ő hibája...
12/16 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel az emberek véleménye a helyzetről.
2013. jan. 25. 17:02
13/16 anonim válasza:
Háát, megkaptad a véleményt. De őszintén nem értem, mire számítottál ezt illetően, hogy majd támogatást kapsz?
Szerintem se tedd, de a tanárod se lehet egy mintaapuka.
14/16 anonim válasza:
Egy kicsit OFF, mert nem tartozik szorosan a témához, de azért mégis:
Nagyon örülök amúgy, hogy ilyen semmittevő férgek nyomulnak napjainkban az egyetemeken az én adómból. Inkább a tanulmányaidra koncentrálnál b@szd meg, és nem arra, hogy melyik tanárral, hogyan kúratod magad. Az ilyen kérdésekből is látszik hol a színvonal, nem tudom van e ennél még lejjebb...
Semmi baj, Qrvaország én így szeretlek !
ON.
15/16 Pixi3 válasza:
Ugyanmár.. az USA-ba 3x ennyien csinálják ezt. Sőt, rengetegen videóra is veszik amit csinálnak, szexelnek a jó jegyekért hadd ne soroljam tovább. Nem csak Magyarország ilyen baszott hanem az egész világ.
16/16 A kérdező kommentje:
14-esnek: két egyetemre is járok egyszerre, a másikon 4,82 az átlagom...Hogy ebben a suliban mennyi, azt nem írom le, mert úgyis az lenne, hogy a tanár miatt kapok jó jegyeket (mondjuk itt nem ennyire jó az átlag, de mindegy). Van 2 nyelvvizsgám, emellett még egy másik nyelven is beszélek, voltam ösztöndíjjal külföldön fél évig, OTDK-ra készülök jövőre, készül a dolgozat...Szóval nagyon is koncentrálok a tanulásra.
2013. jan. 26. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!