Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy csajjal elvittem randira és ugy néz ki h járunk de még nagyon friss kapcsolat hogyan tudnám feldobni kapcsolatunkat? Hogy jó legyen
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 00:14
2/7 anonim válasza:
Odahívod a jetit hogy hajítson el benneteket puruttyaland-re!
3/7 A kérdező kommentje:
miért?
2009. aug. 19. 00:23
4/7 A kérdező kommentje:
vicces gyerek vagy kisköcsög
2009. aug. 19. 00:24
5/7 anonim válasza:
szerintem a te kérdésed volt hülyeség...
1. tanulj meg írni.
2. "ugy néz kih járunk" döntsd el, hogy akkor most jártok e, vagy sem.
3. ne szólj le másokat.
4. ha már az elején arra van szükség, hogy feldobd, akkor ott elég nagy gondok vannak.
5. ha nem tudod, mit kell csinálni egy kapcsolatban, akkor éretlen vagy még ehhez.
6/7 anonim válasza:
légyszives, mondj már nekem egy kort és egy iq-t (sajátodat)
7/7 anonim válasza:
eléggé feldobtad a dolgot ha összejöttetek, nem kell mindent elsietni, nyugi! Csak döntsd el jártok vagy nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!