Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagy nem gáz.19éves lány, és egy 15éves fiú összeillik?
Figyelt kérdés
Nem mondhatni a lányt 19nek.. max 17nek.. de látszik, hogy idősebb a fiúnál. Most miért kell leszólni másoknak ezt a kapcsolatot?2009. aug. 31. 22:37
1/11 anonim válasza:
Ha úgy érzed 19 nőként hogy egy 15 éves fiú az akire szükséged van, akkor ne törődj mások véleményével. Persze a srácon ki fog jönni előbb utóbb, hogy még "gyerek", de amíg élvezed vele az együttlétet, csak magadra gondolj. Lehet, hogy nem ő lesz az igazi, aztán kitudja. Én drukkolok :)
2/11 anonim válasza:
Szerintem ez gáz, mert mindig a fiúnak kell(ene) idősebbnek lenni, mert általában a lányok a koruknál 3 évvel fejlettebbek...Szal ha te 19 vagy, akk szellemileg, testileg kb 22 vagy, a fiúk meg nem...Szal inkább keress veled egy korút, vagy idősebbet...És most nyugodtan le lehet pontozni...
3/11 anonim válasza:
Szija!Hát engem már azért lepedóztak mert egy 13éves fiú tetszett...:SNemtudom énse,dehát ilyen ez a világ.
L/14
4/11 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó. :) de köszi a válaszokat.
2009. aug. 31. 22:45
5/11 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele! :)
Fordítva lenne.
6/11 anonim válasza:
23 éves lány vagyok... ő pedig 17. Nyilván nem együtt fogjuk leélni az életünket, de már 3hónapja nagyon jól érezzük magunkat együtt. Mi ezzel a baj? :) Kérdezd meg a 28 éves Kisót és a 20 éves párját, hány embernek fáj a boldogságuk. Nem elfogadóak az emberek, dehát ez legyen az ő problémájuk. :)
7/11 anonim válasza:
Nekem egyszer sikerült belefutnom egy ilyen kapcsolatba..igaz a srác azt mondta h 18 éves.Aztán kiderült hogy csak 15 én akkor 19 voltam.Hát az elején nem volt semmi gáz de szép lassan kezdett előjönni az hogy mennyire gyerek még.Mindenért hisztizett,sőt sírt..Mindig veszekedett,mindenkire féltékeny volt.Hogy őszinte legyek semmit nem bánok annyira mint hogy összejöttem vele.De persze lehet hogy ő kivétel...
8/11 anonim válasza:
az én barátom 16 én meg 23 vagyok:) 9 hónapja vagyunk együtt
10/11 anonim válasza:
fordítva mért lenne gáz ha a láény 15 a pali 19????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!